Jump to content
D I A B E U U U

ZDUPLIKOWANE KONTO

Recommended Posts

Twój nick: ✞KwiateeK✞ i  ♕︎ D I A B E U ♕

Nick admina banującego:  NexoN

Data/Mapa: 12-01-23 15:40:06 OnlyMirage#6 

SteamID: [U:1:1017445532]

Serwer (mod): OnlyMirage 6                                

Opis sytuacji: Witam ja chciałbym prosić o od Banowanie mnie  ponieważ wchodzę sobie na serwer z mojego 2 konta i wspaniały admin poprosił abym mu podał link do maina wiec mu podałem link do maina po chwili pisze na czacie kiedy ostatnio grałem na tym koncie odpisałem że, wczoraj lub dziś i zapytałem czy mam się  zalogować na to konto admin powiedział że, tak więc się zalogowałem. 

Po chwili grania na main koncie zostałem zbanowany  i na smurf koncie też zostałem zbanowany za duplikowanie kont czy to jest normalnie!!

• Like 1
  • Haha 1

Bardziej w tej sytuacji mogę ja wyjaśnić. Nie może być takiej sytuacji gdzie gracz posiada dwa konta i na dwóch konta gra. Jest to absurd oraz oszustwo w np.  konkursach. Po za tym jest to tak zwany ban za multikonto. @  NexoN. kontaktował się ze mną w tej sprawie i nakreśliłem mu jasną sytuacje w tym przypadku ban pernamentny. Kończąc ban zostaje z podanych powyższych czynników. 

Pozdrawiam
@  MrVarnaz

• Like 5
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.