Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ✞KwiateeK✞ i  ♕︎ D I A B E U ♕

Nick admina banującego:  NexoN

Data/Mapa: 12-01-23 15:40:06 OnlyMirage#6 

SteamID: [U:1:1017445532]

Serwer (mod): OnlyMirage 6                                

Opis sytuacji: Witam ja chciałbym prosić o od Banowanie mnie  ponieważ wchodzę sobie na serwer z mojego 2 konta i wspaniały admin poprosił abym mu podał link do maina wiec mu podałem link do maina po chwili pisze na czacie kiedy ostatnio grałem na tym koncie odpisałem że, wczoraj lub dziś i zapytałem czy mam się  zalogować na to konto admin powiedział że, tak więc się zalogowałem. 

Po chwili grania na main koncie zostałem zbanowany  i na smurf koncie też zostałem zbanowany za duplikowanie kont czy to jest normalnie!!

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Bardziej w tej sytuacji mogę ja wyjaśnić. Nie może być takiej sytuacji gdzie gracz posiada dwa konta i na dwóch konta gra. Jest to absurd oraz oszustwo w np.  konkursach. Po za tym jest to tak zwany ban za multikonto. @  NexoN. kontaktował się ze mną w tej sprawie i nakreśliłem mu jasną sytuacje w tym przypadku ban pernamentny. Kończąc ban zostaje z podanych powyższych czynników. 

Pozdrawiam
@  MrVarnaz

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.