Jump to content
Fythashy

[Zgłoszenie cheatera] Małgosia<3 [1500 elo]

Recommended Posts

Twój nick: Fythashy

Nick podejrzanego: Małgosia<3 [1500 elo]

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:0:753277282

Rodzaj cheata: Wallhack (WH)

Data/Mapa:  11.01.2023.r - de_mirage

Serwer (mod): OM#1

Dowody (link do demka): klik

Rozpiska:

01:56 - Strasznie szybki ten strzał prosto w głowę
03:19 - No tutaj jechanka celownikiem za modelem pod tym drewnem od strony rampy
10:15 - Podejrzane natychmiastowe wcelowanie po rzuceniu molo (chłop tupnał max 0.5sek przed peekiem, bo skoczył ze standardu odrazu na peeka do pałaców) + idealny hs
14:15 - Bardzo szybki strzał (oglądałem też na 1/4 w zwolnionym tempie, to ledwo wystawała ręka 1mm dosłownie, to strzał już został oddany) - pachnie triggerem
14:45 - Bardzo dziwne szukanie fraga, szuka kontaktu, bardzo dobrze wie, gdzie jest przeciwnik (mimo, że idzie na shifcie)  [Chodzi mi o przeciwnika na drewnie]
19:09 - Ten peek na ten tv room to taki niezbyt normalny (cały czas celownik na modelu przeciwnika, który siedzi pod scianą i czeka aż wychyli, bardzo dobrze się go tam spodziewa)
20:57 - Według mnie podejrzany hs (celownik wcale nie był na głowie) *jednak trzeba mieć na uwadze tickrate demka*
24:05 - Priefire
Możemy zobaczyć też ciekawą zależność między rundami 24:05 (Jest przeciwnik - priefire), a gdy 25:30-40 (nie ma nikogo, szybki rush na pewniaka)
27:35-45 - Szybkie 4 hsy z deagle

Guest

Decyzja 48h

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.