Jump to content
buldoog1

Skarga na admina Paolo1169

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Buldog
Nick oskarżonego: Paolo1169
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:185779323

Data i czas zdarzenia: 10.01.2022 Godzina około 16
Przebieg sytuacji: Na drugą połowę mapy wchodzi użytkownik justinka która wyzywa wszystkich na serwerze, admin oczywiście jej nie mutuje "bo nie" , ale za to mutuje/gaguje ludzi którzy do niej coś piszą albo mówią xD, ciekaw jestem z jakiego powodu admin nie chciał jej zmutować xd
Dowody: Demo z godziny 15:52 mapa am_redline_KAT_.

• Like 3
  • KAT 1
  • Haha 2

Dobry wieczór

Sytuacja wyglądała następująco, na serwer wbił gracz o nicku: justinka1984.

Można powiedzieć że była zdenerwowana . Jej zachowanie nie było wzorowe, rzuciła parę przekleństw.

Sytuacja zrobiła się bardziej napięta kiedy kilku graczy stwierdziło że zacznie jej wbijać przysłowiowe szpileczki.

Na co dziewczyna zareagowała nagannie, stwierdziłem że postaram się załagodzić sytuacje polubownie.

Zacząłem nakłaniać co poniektórych do zaniechania występków które stosowali względem dziewczyny.

Gdy dziewczyna  się uspokoiła oni nadal byli nieugięci. Co poniektórzy musieli dostać karę.

Kończąc uważam że moje podejście do sprawy było co najmniej  dobre.

• Like 3
  • KAT 1
  • Haha 3

Po zapoznaniu się z demkiem i sytuacją stwierdzam, że @  paolo1169  zareagował zbyt pobłażliwie na niestosowne słowa Wiktorii. Skarga jest jak najbardziej słuszna, a sprawę z Adminem już załatwiłem. Sytuacja nie powinna się już powtórzyć. 

• Like 2
  • KAT 1
  • Haha 1
  • I love it 1

• 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.