buldoog1 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Nick oskarżyciela: Buldog Nick oskarżonego: Paolo1169 IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:185779323 Data i czas zdarzenia: 10.01.2022 Godzina około 16 Przebieg sytuacji: Na drugą połowę mapy wchodzi użytkownik justinka która wyzywa wszystkich na serwerze, admin oczywiście jej nie mutuje "bo nie" , ale za to mutuje/gaguje ludzi którzy do niej coś piszą albo mówią xD, ciekaw jestem z jakiego powodu admin nie chciał jej zmutować xd Dowody: Demo z godziny 15:52 mapa am_redline_KAT_. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 @ paolo1169 Proszę odnieść się do zaistniałej sytuacji na serwerze. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Dobry wieczór Sytuacja wyglądała następująco, na serwer wbił gracz o nicku: justinka1984. Można powiedzieć że była zdenerwowana . Jej zachowanie nie było wzorowe, rzuciła parę przekleństw. Sytuacja zrobiła się bardziej napięta kiedy kilku graczy stwierdziło że zacznie jej wbijać przysłowiowe szpileczki. Na co dziewczyna zareagowała nagannie, stwierdziłem że postaram się załagodzić sytuacje polubownie. Zacząłem nakłaniać co poniektórych do zaniechania występków które stosowali względem dziewczyny. Gdy dziewczyna się uspokoiła oni nadal byli nieugięci. Co poniektórzy musieli dostać karę. Kończąc uważam że moje podejście do sprawy było co najmniej dobre. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Po zapoznaniu się z demkiem i sytuacją stwierdzam, że @ paolo1169 zareagował zbyt pobłażliwie na niestosowne słowa Wiktorii. Skarga jest jak najbardziej słuszna, a sprawę z Adminem już załatwiłem. Sytuacja nie powinna się już powtórzyć. 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts