paris Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Twój nick: paris Nick osoby na którą składasz skargę: @ MaTs Opis sytuacji: Admin prowokuje graczy jak i nie radzi sobie z powierzonymi funkcjami. Osoba nie nadała innym osobom mute/gaga chociaż wyzwiska były skierowane na niego. Będąc świadkiem tego całego zdarzenia uważam, że osoba nie potrafi sobie poradzić i nie nadaję się na tą funkcję. Poniżej przesyłam dowody. SteamID oskarżonego:76561199406214492 Data i czas zdarzenia:23.10 07.01.2023 Dowód (ss/demko): Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTs Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 W takim razie skoro wy na mnie znajdujecie pojedyncze screeny to ja zachecam wlascicieli bądz moderatorów do obejrzenia demka,http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1673126376-1673129177.zip a jeśli chodzi o to ze sobie niby nie radze to mylisz sie ja was poprostu ignoruje w wiekszosci ;) na demku doskonale widac kto tutaj prowokuje jak to wyglada jak ja chce grac forfun a wy sobie robicie beke z byle jakich powodów na początku demka doskonale widać np Nefciak były administrator prowokuje i przedrzeźnia mnie. momenty z demka mnie wiecej 20:30 zaczelo sie gdy nefciak relognal i przeszedl do druzyny przeciwnikow by powiedziec kaszokowi ze ja rzekomo kaze mu sie nie odzywac itp. Oczywiscie dostalem mute po tym co powiedzial Nefciak.Za brak mutacji nie ma mute poprostu nie mozna naduzywać. 22:00 nefciak wymusza od kaszoka by dal mi mute. 22:32 dostaje mute za obraze gracza. Drugie demko http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1673129180-1673131340.zip od samego poczatku sa prowokacje w moja strone bez powodu nic nie powiedzialem nawet,a pozatym staram sie ich jak najwiecej unikac. 00:54 nefciak mowi zebym utkal pysk miej wiecej 2:00 dalem gaga nefciakowi i butchmanowi za obrazanie siebie nawzajem a po chwili PARIS napisal ze idzie pisac na mnie skarge reszty nie trzeba opisywac wystarczy posluchać pogadunek nefciaka cruisera majkela itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
north Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Skarga nie ma większego sensu, po obejrzeniu demek widać wszystko czarno na białym, że ct specjalnie prowokuje @ MaTs , natomiast ty mats zapoznaj się dokładniej z taryfikatorem kar, bo Twoje bany itp są bez większego sensu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
north Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts