Jump to content
_POWER_

Podanie na admina

Recommended Posts

Wzór:
Nick: POWER

SteamID: STEAM_0:1:641118445
Staż na serwerze:  +/- miesiac zaraz bedzie
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Power/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: na kilku mniejszych serwerach tzn. znam podstawowe komendy  i ogarne adminmenu

Znajomość SourceMod [1-5]:3

Konto Prime?: tak
Sprawny mikrofon: tak
Mutacja głosu: si
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: tygodniowo do 20 godzin w tygodni do 3 godzin weekendy do 6
Dlaczego właśnie Ty?:Poniewaz jestem osoba aktywna, ktora ma przegrane swoje w cs go i potrafi ocenic czy ktos jest cheaterem znam regulamin serwera oraz szybko sie ucze, potrafie docenic czyjas prace i jestem osoba szanujaca czyjas opinie oraz zdanie. Mam szacunek do mlodszych jak i starszych, staram sie byc kulturalny w calej karierze dostalem tylko 2 gagi.

kejmaN.  
  • Sad 1

Jestem na Nie!!
• Masz już na swoim koncie kilka mutów

Byłeś kilka razy upominany przez administracje 
Świeże konto + nikt prawie cię nie zna

Szybka rekrutacja jest zamknięta bo adm jest już nadmiar jeśli już to brać osoby które są doświadczone  

Spoiler

1162568038_Zrzutekranu2023-01-07211138.thumb.png.b0122fde1f5d23deab929202ff1081e3.png1030013880_Zrzutekranu2023-01-07205749.thumb.png.ccb7c23a4b4ee97a6dc32aec58d52324.png

Edited by Słodziak_
  • Like 1
  • Thanks 1

Jestem na NIE

-kultura na serwie, nie raz Cię upominałem bo kogoś wyzywałeś 

-czyste konto steam i poprzednie konto z VAC'iem

-doświadczenie

• Like 1
  • Thanks 1

Aktualnie jestem na NIE

-/+ kultura

+ aktywność na serwie

- VAC na poprzednim koncie

-/+ sm

Postaraj się nie łapać gagów/mutów i poduczyć SM, może za kolejnym razem się uda.

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.