_POWER_ Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Wzór: Nick: POWER Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:641118445 Staż na serwerze: +/- miesiac zaraz bedzie Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Power/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: na kilku mniejszych serwerach tzn. znam podstawowe komendy i ogarne adminmenu Znajomość SourceMod [1-5]:3 Konto Prime?: tak Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: si Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: tygodniowo do 20 godzin w tygodni do 3 godzin weekendy do 6 Dlaczego właśnie Ty?:Poniewaz jestem osoba aktywna, ktora ma przegrane swoje w cs go i potrafi ocenic czy ktos jest cheaterem znam regulamin serwera oraz szybko sie ucze, potrafie docenic czyjas prace i jestem osoba szanujaca czyjas opinie oraz zdanie. Mam szacunek do mlodszych jak i starszych, staram sie byc kulturalny w calej karierze dostalem tylko 2 gagi. kejmaN. January 7, 2023 Nick w grze i na forum ma być taki sam. Zmiana Nicku - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NECKI Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Na nie -kultura (dużo razy się wstrzymalem bez kara) -doswiadczenie +Aktywność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRUSH Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) Jestem na Nie!! • Masz już na swoim koncie kilka mutów • Byłeś kilka razy upominany przez administracje • Świeże konto + nikt prawie cię nie zna • Szybka rekrutacja jest zamknięta bo adm jest już nadmiar jeśli już to brać osoby które są doświadczone Spoiler Edited January 7, 2023 by Słodziak_ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Jestem na nie -masz na swoim koncie kary czy to za obrażanie czy to kulturę -doświadczenie +aktywność 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Jestem na NIE -kultura na serwie, nie raz Cię upominałem bo kogoś wyzywałeś -czyste konto steam i poprzednie konto z VAC'iem -doświadczenie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seru Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Aktualnie jestem na NIE -wiek -/+ kultura + aktywność na serwie - VAC na poprzednim koncie -/+ sm Postaraj się nie łapać gagów/mutów i poduczyć SM, może za kolejnym razem się uda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Na ten moment odrzucam. -VAC (teraz nowe konto) -doświadczenie -zachowanie na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts