Jump to content
Tezik

Skarga na admina

Recommended Posts

Nick oskarżyciela:Tezik
Nick oskarżonego:Funny2k
SID oskarżonego:nie wiem

Data i czas zdarzenia: 1.10.07.01.2023
Przebieg sytuacji:Gosciu mi mame wyzywał i tp cos go zwyzywałem i dostałem mute a on nie dostał i jeszcze jak napisałem

ze masz skarge to dostałem perma  tak jak bedziecie robić to za duzo gracyz nie bedzię proszę o unbana 
Dowody:

https://imgur.com/W1G3vju

• Sad 1

@  FUNNY2K wypowiedz się proszę

edit: admin wyjaśnił mniej więcej sytuacje zamykam na razie gdy wrócę wieczorem wydam werdykt w tej sprawie 

///

edit: podsumowując to wszystko po oglądnięciu demka  http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1673046380-1673050692.zip

59:22- Siinek zaczyna wyzywać Tezika

60:58- zaczyna się rozmowa obydwu graczy (Siinek Tezik) po gorzkich słowach  Siinek życzy śmierci dla mamy gracza

61:07-Tezik kontynuuje wyzwiska lecz już będąc żywym graczem w innej drużynie  

61:16 kolejna wyzwiska ze strony Siinka

+ dochodzą wyzwiska gracza Dawid Hanc (L)

co do @  FUNNY2K  prawda lekkie zamieszanie na serwerze było i przez to mógł nie słyszeć wszystkiego lecz nadał słusznie tego muta dla gracza

reasumując to wszystko

kara dla Siinka ban 7d za wyzwiska+ życzenie śmierci (już nie pierwsze takie zagranie ze strony Siinka wobec graczy)

kara dla Dawid Hanc (L) mute 24h za wyzwiska

• Like 2

Sytuacja wyglądała następująco oglądałem cię przez dłuższy okres czasu i nie dostałeś bana perma za to, że napisałeś, że mam skargę tylko miałeś wh do czego odniosę się w innym twoim odwołaniu. Muszę przeanalizować demko ponieważ z tego co pamiętam dużo osób się wtedy odzywało i ciężko było usłyszeć co kto mówił, a co mówiłeś ty dokładnie było słcyhać. Obejrzę sobie demko na spokojnie i przeanalizuje czy któryś gracz cię obrażał. W dowodach wstawiłeś to iż cię zbanowałem permamentnie, absurdalne by było to gdybym cię zbanował za to, że napisałem że mam skargę. To wszystko co mam do dodania w tym temacie.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.