Tezik Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Nick oskarżyciela:Tezik Nick oskarżonego:Funny2k SID oskarżonego:nie wiem Data i czas zdarzenia: 1.10.07.01.2023 Przebieg sytuacji:Gosciu mi mame wyzywał i tp cos go zwyzywałem i dostałem mute a on nie dostał i jeszcze jak napisałem ze masz skarge to dostałem perma tak jak bedziecie robić to za duzo gracyz nie bedzię proszę o unbana Dowody: https://imgur.com/W1G3vju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcivn Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 @ FUNNY2K wypowiedz się proszę edit: admin wyjaśnił mniej więcej sytuacje zamykam na razie gdy wrócę wieczorem wydam werdykt w tej sprawie /// edit: podsumowując to wszystko po oglądnięciu demka http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1673046380-1673050692.zip 59:22- Siinek zaczyna wyzywać Tezika 60:58- zaczyna się rozmowa obydwu graczy (Siinek Tezik) po gorzkich słowach Siinek życzy śmierci dla mamy gracza 61:07-Tezik kontynuuje wyzwiska lecz już będąc żywym graczem w innej drużynie 61:16 kolejna wyzwiska ze strony Siinka + dochodzą wyzwiska gracza Dawid Hanc (L) co do @ FUNNY2K prawda lekkie zamieszanie na serwerze było i przez to mógł nie słyszeć wszystkiego lecz nadał słusznie tego muta dla gracza reasumując to wszystko kara dla Siinka ban 7d za wyzwiska+ życzenie śmierci (już nie pierwsze takie zagranie ze strony Siinka wobec graczy) kara dla Dawid Hanc (L) mute 24h za wyzwiska 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUNNY2K Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Sytuacja wyglądała następująco oglądałem cię przez dłuższy okres czasu i nie dostałeś bana perma za to, że napisałeś, że mam skargę tylko miałeś wh do czego odniosę się w innym twoim odwołaniu. Muszę przeanalizować demko ponieważ z tego co pamiętam dużo osób się wtedy odzywało i ciężko było usłyszeć co kto mówił, a co mówiłeś ty dokładnie było słcyhać. Obejrzę sobie demko na spokojnie i przeanalizuje czy któryś gracz cię obrażał. W dowodach wstawiłeś to iż cię zbanowałem permamentnie, absurdalne by było to gdybym cię zbanował za to, że napisałem że mam skargę. To wszystko co mam do dodania w tym temacie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcivn Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts