Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 

1NSIDER

Nick admina banującego: 

MocnyZawodnik

Data/Mapa:

01-05-23 15:24

SteamID:

STEAM_1:0:743552459

Serwer (mod):                de_mirage  #5              

Opis sytuacji: Ban za rzekomo spalone demko, takze czekam na to demko bo az sam jestem ciekaw + jakas proba zastraszania i prowokacji ze strony admina przed banem w stylu odwoluj sie i tak ci to nic nie da :) zapraszam @  MocnyZawodnik

Mocny ale tylko w japie <3 

Vanilla.  

+1 za prowokację.

• Lubię to! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Powiem ci szczerze szkoda mi takich ludzi jak ty. Kolejny ban i kolejne odwołanie z nadzieją że 
dostaniesz ub. Permik na om#1 cię nic nie nauczył? Szkoda tylko mojego i UBT czasu na rozpisywanie demka

A jeśl i chodzi o ,,zastraszanie'' to poszedłem ci na rękę i dałem ci się pożegnać ze wszystkimi i z 
serwerem. I jak pisałem zobaczysz że odwołanie nic ci nie da bo zapewniam cię że znam się na demkach i sprawdzaniu graczy

:)

Demo#1 - http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1672912975-1672915816.zip

15:19 - bardzo szybki strzał
26:42 - XDDD to niezły pre-firee zwłaszcza że NIGDY go nie robiłeś
27:27 - wychylasz z pałacy idealnie na typa
29:52 - XDDDDD tak o se strzelił znowu fajne WH i możliwe że triggerek

Demo#2 - http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1672751755-1672754307.zip

02:15 - tu takie +/- wie że gościu jest do prawej w oknie i gdy wchodzi do ladera mówi że jest leder,
mimo że totalnie nie było go słychac a kratkę ktoś rozbił wcześniej
19:49 - moja uwaga, podejrzany zawsze ale to zawsze jak jest w pałacach i jest smoke to idealnie
scanuje przez smoke na poziomie gdzie są typy-rozumiem wyczucie ale to jest praktycznie idealnie
19:58 - XDDDD niezły strzał tak o 
20:29 - wychodzi z pałacy i idealnie na CT na ticket gdzie jest chłop mimo że jest schowany XDDD
20:53 - nie wiedział że chłop skracał apasy ale czekał na niego wcelowany mimo że dopiero na 
końcu go słyszał 
28:40 - XDDDDD cyrk ciekawe skąd wiedział? Info od boga?

Mam nadzieję że przestaniesz cheatować i zaczniesz grać czysto bo masz już bana prawie na każdej sieci. 

Vanilla.  

I po co ta prowokacja? +1

Vanilla.  

Decyzja do 48h.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Katowicz
Opublikowano

Demko 1

11:49 - Podaje info że pałac nie słysząc ich. Rundę wcześniej przy rashowaniu tak samo, co prawda widział w ułamku sekundy model. To gratis ode mnie, bo patrzyłam całe demko.

15:19 - Strzał praktycznie razem z modelem. Widział tam wcześniej typków. +/- choć bardziej spalone niż czyste.

26:42 - Nietypowe miejsce aby sprawdzać pałac to raz, a dwa nie mógł o nim wiedzieć. Spalone.

27:27 - Pierwszy kill wyczekiwanie gościa którego, nie słychać a drugi modelowo namierza przez ścianę i wychyla nie sprawdzając jngl ani schodów. Spalone.

29:52 - Chwilę przed killem reakcja na model, przy tak dużym hałasie nie mogłeś go usłyszeć. Spalone.

Demko 2:

2:15 - Podaje info o typie, o którym nie ma pojęcia i oddaje dziwny strzał w model za ścianą. Strzał mógł być fartem, jednak to info tak samo jak na pierwszym demku. Spalone.

19:49 - Nietypowy skan, pierwszy strzał okej akurat wyjście ze schodów ale potem na model przeskakuje o którym nie ma infa. Spalone.

19:58 - Możliwy strzał. +/-

20:29 - Spalone.

20:53 - Nic tu nie ma on ginie w 20:43

28:40 - Spalone

Tutaj gratisy ode mnie po tej 11 minucie dla mnie już wystarczyło więc przewinęłam do Twoich czasówek.

5:32 - Dziwne skanowanie drewna, dwa modele uciekają a on celownikiem z nimi. Spalone.

6:34 - Słychac dwa flashe i od razu info że rash rampa, gdzie typka jeszcze nie słychać. Spalone.

9:51 - kolejne info że under gdzie nie mógł słyszeć że gościu z shorta zmienił pozycję. Spalone.

11:33 - Wychodzi A, sprawdza sobie żeby nie było, rzuca dwa flashe, pote dwa granaty na ticket i tu pięknie się sprzedaje bo dostaje dmg z shorta a tak był skupiony na tym schowanym za ticketem, że zaczął w niego strzelać po modelu przed śmiercią. Spalone mocno.

Między tymi akcjami potrafił grać czysto na moje on/off WH ale jednak jak widać więcej ON niż OFF. Ban słuszny, ban zostaje.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.