Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: mateuszbb
Imię: Mateusz
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/mateuszbb/145.239.237.170:27015/ wiem mało ale w csie siedze codziennie cały dzien ;) 
Doświadczenie w adminowaniu: Mam duże
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie po 7-8H lub więcej, naprawdę siedzę praktycznie cały dzien na komputerze, zajmuję się kanałem yt i tiktokiem.
Dlaczego Ty?: Myślę, że nadawałbym się na admina, ponieważ miałem styczność z byciem adminem na serwerach CS GO.   Jestem kulturalny, szanuję praktycznie każdą osobę, jestem dużo aktywny, lubię rozmawiać, i pomagam innym jeśli czegoś nie wiedzą nie rozumieją . Umiem się zachować i postawić się w trudnej sytuacji więc nie było by czemu się o to martwić. Można mi zaufać, ponieważ zazwyczaj staram się być poważnym

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: mateuszbb#4335
SID: STEAM_1:0:628409852 

Posiadasz konto Prime?:Tak posiadam.
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Na NIE

- Gt 

- dziennie 7-8Godzin to pokaż to od 17 października 1192 min gry a przez dwa ostatnie dni wbiłeś 1049min.

-konto pod podanie 

+ Dlaczego ja

+ Mikro i Prime 

+ Sm 

Zrzut ekranu 2023-01-01 191452.png

• Lubię to! 2
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.