Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:miau????????

Nick admina banującego:SeMoN

Data/Mapa:14:15 | 29/12/2022

SteamID:STEAM_1:0:639941461

Serwer (mod):   ██★ Katujemy.eu ★ ██ ARENA 1v1 █�...                            

Opis sytuacji:A więc w sumie nawet nie wiem zbytnio co się stało, po kilkukrotnym obejrzeniu klipu z shadowplaya zauważyłem ze podejrzane było u mnie to ze wychodziłem często z gry, co mogło sprowokować admina do zbanowania mnie(wszedł na specta po tym gdy go zabiłem).Przyczyną tego było próbowanie wyłączenia spotify bo cholerstwo się zacięło i nie mogelm sie ztabowac z csa i musiałem wyłączać przez menedżera zadań.Prosze odbanujcie bo nie mam gdzie grac a na faceitach kazdy toxic(

Edit:wgle chyba jeszcze dostalem bana na only mirage bo bo tym jak dostalem bana na arenie probowalem wejsc na only mirage i tam tez to pisz, nie wiem jak to dziala ale pisze tak dla zasady

.obraz_2022-12-29_200117205.thumb.png.82b43d26aec74212b490c9707813bedf.png

Opublikowano

6:25 Nienaturalnie celownik skierowany od razu w miejsce przeciwnika po respie Przypadek? Moze i sie zdarzyć Ale nie tak czesto :)

9:08 Kolejny raz to samo

10:08 Szybka obczajka gdzie znajduje się gracz i dalej udaje że nie wie gdzie moze sie spodziewac przeciwnika 

14:20 Idealnie wychylony na glowe tylko skrzynka mu zaslaniala wiec trigerrbot dobrze ustawiony i nie strzelil :)

15:20 Kolejne nienaturalne zachowanie Podobnie jak wczesniej

18:37 Zero sprawdzenia mapy Od razu wiadomo gdzie się można spodziewać przeciwnika.

Ogólnie jak dla mnie ewidentnie próbuje się kryć i nawet mu to wychodzi.
Najbardziej widać jego dziwne zachowanie gdy wskakuje na arene 1. 
Jestem przekonany że ma wh tylko stara się grać bardzo ostrożnie.  
Jego styl gry dużo pozostawia do życzenia. 

Ma bardzo dużo nienaturalnych wychyleń lub ruchów na samym starcie rundy.
Bardzo zwracam uwagę na graczy bez prime. 

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

6:25 -b

9:08 -b

10:08 -b

14:20 -b

15:20  +b

18:37 -b

Ub.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.