Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Ero

Nick admina karającego: Paulo1196

Data/Mapa: 28.12.22 15:09 minecraft

SteamID: https://steamcommunity.com/id/p56labelll/

Serwer (mod): arena 1vs1

Opis sytuacji: wyglądało to następująca, wchodze na serwer, na samym powitaniu na kazde moje pytanie odpowiadali gracze z checia, zostalem przyjemnie powitany na serwerze przez graczy, dlatego z automatu moge wystawic ocene spolecznosci tego serwera na mocną 9 z plusem. O godzinie 14 badz chwile pozniej, dolaczyl administrator o nicku wspomnianym wyzej. Jak to zwykly gracz polskiego counter-strika klasycznie wyzywa sie z innymi graczami, ale cala ta przepychanka slowa była w celu humorystycznym, ale admin tego nie przyjal do swiadomosci bądz ma tak bardzo słabe zdolności rozróżnicowania igrzysk śmierci słownej od zabawy śmieszków na placu - lecimy dalej. Wspomniany administrator uswiadomił mi po tym, że takim zachowaniem nie okazuje kultury wobec innych graczy, z czego troche parchnąłem śmiechem, ale niech będzie. W czasie 2 godzin na serwerze zyskałem fana, który mógł oddać wszystkie swoje kredyty, abym mógł tylko wykupić sobie walutą serwerową VIPA na 3dni. W takim momencie, kiedy przyzwoicie mi się z chłopakiem rozmawiało, przybrałem do niego bardziej bez dystansowe podejście, gdzie mu powiedziałem, że zamiast tych kredytów, które mi tak chętnie oddaje niech wejdzie na goracemamuskipl bo są w okolicy, po czym wspomniany admin od razu wyskoczył z tekstem, że mam przestać tak mówić i się opanować - nie przestałem. Ostatecznie dostałem mute na 24godziny, uwazam ze niesłusznie. Z małolatem nabraliśmy wspolny jezyk, trochę śmieszku nie zaszkodzi co nie? :D Rządam od GURU serwera odwołania całkowitego muta. Pozdrawiam, hucznego sylwestra

EDIT: dobra, mija 17 godzina od napisania tego posta, za kolejne 7 bedę już miał odblokowanie mikrofonu, wiec rozstrzygniecie tematu takie sobie powiem Wam :) nie pozdrawiam Paolo

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Dobry wieczór

Sytuacja była następująca: Gracz o nicku: Ero grał na serwerze z początku jego zachowanie było nie naganne.

Po czasie jednak sytuacja się zmieniła. Prowadził on konwersacje z innym graczem wiele młodszym od Radosława, miał może maksymalnie 14lat.

Gracz piszący odwołanie wdał się z nim w konwersacje gdzie zarzucił być może żartem niemoralną propozycje. Po czym zareagowałem i kazałem mu ukrócić temat.

Co sam gracz usłyszał i stwierdził że nie będzie ciągnął tematu, następnie podał nazwę pewnej strony dla dorosłych na co ja zareagowałem nadając mu adekwatna kare.

Pragnę podkreślić że słowa były skierowane do młodszej osoby!

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.