Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick z gry:  Liv Morgan

Nick oskarżonego: seru albo inny jakiś admin tam nie wiem

SteamID oskarżonego: STEAM_1:1:220567746

Data i godzina zdarzenia: 12:30-12:40?

Opis całej sytuacji: Najpierw po tym jak koleś mi molo pod nogi rzucił powiedziałem, że "palę się jak żyd", a następnie przytoczyłem na voice chacie fragment w sumie z tych kawałów na TSie(beka u taku?) i polegał on na czarnym humorze, (Pizzę żydowską niespaloną poproszę) po czym po minucie/dwóch dostaje mute na 60min za uwaga... ANTYSEMITYZM. Pokaż mi proszę panie "admin", gdzie takie coś jest w regulaminie. Znam regulamin i jeszcze na wszelki wypadek czytałem go przed chwilą. 

Dowody: nie ma jeszcze demka niestety.

Edit#1: Chciałem tą sprawę załatwić pokojowo, bez pisania skargi i spytałem się tylko grzecznie, żeby mi pokazał gdzie w regulaminie jest cokolwiek o antysemityźmie. Na co dostałem odpowiedź "napisz skargę to pogadamy".

Edit#2: Stan aktualny regulaminu, żeby potem ktoś nie przekręcił

obraz_2022-12-25_125128263.png

• Haha 6
  • Inwestor
Opublikowano

Spoiler

https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-257

https://sjp.pwn.pl/slowniki/publicznie.html

"3.5 Zabronione jest nadużywanie mikrofonu(Krzyczenie, przestery, nadmierne rozmawianie). (Mute do 16h)"

Admin @  seru postąpił słusznie,  pomimo tego, że regulamin nie zabrania w jednoznaczny sposób obrażania żydów. Regulamin serwera został zaktualizowany.

image.png

• Lubię to! 1
  • KAT 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.