Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Pandziaa420
Nick osoby na którą składasz skargę: Banshee
Opis sytuacji: Na serwerze był cheater, w tym momencie grał administrator "banshee" na serwerze zgłosiłem mu to ze taka osoba gra na serwerze oraz przesłałem dowody a on postanowił kryć cheatera nie banując go i umozliwiajac mu dalsza rozgrywke na cheatach, na nagraniu widac doskonale aimbota zawodnika ktory podobno ma dobre krzeslo jak napisal pan admin
SteamID oskarżonego: idk wasz admin
Data i czas zdarzenia: Wczoraj o 21:20

Dowód (ss/demko): image.thumb.png.5aaf3b0b3e68c11a2a369c67b5ffa458.png

Opublikowano

Jeżeli uważasz że nie potrafie zbanować cheatera to napisz podanie na admina, chce abys wiedzial ze gdy chcialem juz go banować wyszedł z serwera a nie miałem jego steam id sherlocku, i nastepnym razem nie wyzywaj innych graczy bez powodu bo znowu dostaniesz mute/ban :D, swoja droga i tak został zbanowany prawdopodobnie przez konsole lub innego admina poniewaz od tamtego czasu nie widuje go na serwerze
edit:pozatym nie wiem w ktorym momencie go ''kryje'' skoro nie powiedzialem wprost ze jest czysty, zanim napiszesz skarge doinformuj sie

edit: po pierwsze koleżko pokaż mi demo gdzie tak mówisz żebym go zbanował i mowie ''

ja cie mutuje wezcie mutujcie pandzie bo jest wkurwiajacy"  a po drugie używaj edytowania zamiast dodawania nowego wpisu
edit:pozatym  rozmawiałem z graczem @  -cruiser1 a ty wcinałeś sie w rozmowe powtarzajac przez 2 minuty w kolko ''banshee czemu kryjesz cheaterow?'' to zmutowalem cie na chwile i powiedzialem ze cie zmutowalem u siebie i po2 sekundach cie odmutowalem zebys mnie nie meczyl takim czyms i nie wmawial innym ze kryje cheaterow bo gosciu wyszedl z serwera a nie mialem steam id a jesli chciales pomoc to trzeba bylo mi po prostu takowe dac a nie meczyc slowami ''banshee czemu kryjesz cheaterow''
edit:jezeli szukasz atencji to tu jej nie znajdziesz
edit: podeslij demo gdzie mowie

" ja mutuje pandzie bo jest wkurwiajacy wezcie go tej mutujcie"
pozatym jak tak bardzo chcesz pomoc to po co piszesz skarge zamiast mi dac jego steam id jak to sam napisales wczesniej
edit:i nikogo nie nastawialem wrogo do ciebie i nie wymyslaj historyjek bo poki co to ty wyzywasz innych graczy bez powodu wiec nawet bez tego masz nie ciekawa opinie
edit; tez moj ostatni edit bo nie bede klocil sie z kims na tak niskim poziomie ilorazu inteligencji nie mialem nawet jego profilu a ty jesli tak bardzo chciales pomoc to zamiast pisac skarge to mogles dac mi po prostu jego steam id, nie widze najmniejszego sensu twojej skargi, i jesli tak ci zalezy to juz nie bede dla graczy taki miły i nie bede dawal drugiej szansy dla takich jak ty, wiec najlepiej odpepnij mikrofon bo jedyne do czego go uzywasz to wyzywanie innych graczy w tym adminów, dziękuje dobranoc, wesołych świąt dla tych którzy to czytają.

dejmano  

Nie prowokuj.

Opublikowano
9 minut temu, Banshee napisał(a):

Jeżeli uważasz że nie potrafie zbanować cheatera to napisz podanie na admina, chce abys wiedzial ze gdy chcialem juz go banować wyszedł z serwera a nie miałem jego steam id sherlocku, i nastepnym razem nie wyzywaj innych graczy bez powodu bo znowu dostaniesz mute/ban :D, swoja droga i tak został zbanowany prawdopodobnie przez konsole lub innego admina poniewaz od tamtego czasu nie widuje go na serwerze

Nie, nie został on zbanowany bo sprawdzałem ty jako administrator powines dołozyc starań wszelkich by go zbanować samemu byś mnie poprosił bym ci podał jego steamid a jak nie wystarczy wejść w logi czy coś albo poprosić wyzsza range o pomoc a gdy od wczoraj ci mówiłem zebys go zbanował to twoim jedynem słowem było "ja cie mutuje wezcie mutujcie pandzie bo jest wkurwiajacy" niezly adm  edit: kryjesz go cały czas tak jak pisałem od wczoraj ci wypominałem ciągle i mówiłem zebyś go zbanował a ty albo omijałeś temat i mi nie odpowiadałeś albo tak jak pisałeś " ja mutuje pandzie bo jest wkurwiajacy wezcie go tej mutujcie" i nastawiałeś innych graczy do mnie. edit kolejny: ostatni moj edit w tej akcji. tak jak mówiłem jesteś administratorem jezeli tobie sie nie chce banowac graczy podanych na tacy to oznacza ze nie powinnes byc na tym stanowisku na ktorym jestes bo jezeli jestes na serwerze ja ci wysylam dowody ktore POTWIERDZAJA 100% ZE JEST TU CHEATER bo nie oszukujac sie widac tutaj aimbota na chesta ustawionego a ty mi piszesz ze jego id nie masz to XDDDDDD jaki masz problem aby odpalic stronke steamid wkleic jego link do profilu i zdobyc jego id albo poprosic mnie o to zebym zrobil tylko lepiej od wczoraj unikac tematu hahahaha

dejmano  

Mogłeś od razu użyć edycji posta aby komuś odpowiedzieć. Nie pisz kolejnych.

Opublikowano

Rozstrzygnie się ta sprawa kiedyś?

Narks.   (edytowane)

Czekaj cierpliwie na rozpatrzenie skargi - tym bardziej, że jest okres świąteczny. Otrzymujesz jednego warna za spam, nie zastosowałeś się do upomnienia. 

Edytowane przez Narks.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.