Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: desire

2. Imię: Sebastian

3. Wiek: 17 (29.11.2005)

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.89:27015/top_players/?query=desire | moje wszystkie nicki.

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Niestety, nigdy nie byłem administratorem znam podstawowe komendy, aczkolwiek wydaję mi się, że jestem osobą która szybko się uczy i nie sprawi mi problemów nauka innych komend.

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: 10h

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 2

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Jestem osobą komunikatywną, aczkolwiek szybko się denerwuje - mój główny problem to agresja aczkolwiek na takiej randze, dam radę panować nad nią (nie będę wchodził w niepotrzebne konflikty z innymi graczami). Moja aktywność na szczególnie tym serwerze jest bardzo wysoka, 10 godzin tygodniowo to minimum które jestem w stanie zrobić grając na serwerze. Mimo mojego słabego doświadczenia szybko się uczę i udoskonalam. Moim zdaniem jestem znany na serwerze OM sposród graczy jak i administracji. Mam bardzo duże chęci do niesienia pomocy graczom, i niwelowaniu tych, którzy grają nieuczciwie.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): TAK

11. SID (SteamID): 76561199094032365

12. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/desireontop

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: TAK

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: TAK

• Lubię to! 4
  • KAT 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak. Twój staż i aktywność są ogromne. Jestem pewien, że w administracji przyda się pomocna dłoń. Może i nie masz doświadczenia, ale to kwestia czasu, żeby go nabrać. Mam nadzieję, że szybko ogarniesz potrzebne komendy i będziemy mogli zacząć owocną współpracę. Trzymam kciuki. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+Aktywność
+Chęć Pomocy
+Ogarnięty
+Wiek

-SM (aczkolwiek jest to kwestia czasu, wydajesz się na ogarniętego zawodnika, więc myślę że opanujesz na spokojnie)
Jestem na TAK

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.