Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png

Jak wyglądał Twój świąteczny poranek jako dziecko, czy nastolatka/-ek?

• Lubię to! 7
  • KAT 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Nie dotykanie żadnego żarcia "bo to na święta" i cała rodzinka zebrana razem robiąca duże zamieszanie w kuchni. A to wszystko po to, aby spędzić razem wspaniałą noc jedząc pyszne jedzenie i rozpakować prezenty.

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pomaganie rodzicom w przygotowaniu wszystkiego, nietykanie niczego dopóki nie dostaniesz specjalnego zezwolenia, a później to już po prostu szło:peepoHappy:

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jak to zawsze bieganie po sklepach po kilka razy bo albo się czegoś zapomniało kupić bądź zabrakło  no i dalej już wiadomo pomaganie w kuchni oraz sprzatanko.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Dzien jak co dzień, przed kompem, a na wigilię wchodziłem tak:

42ZOuXTT3kZTmYNCefW737qLEC04Zk0f.jpg.02f347302f9ecfe536013adda1b05261.jpg

Opublikowano

Będąc dzieciakiem Wigilia była dla mnie jednym z najpiękniejszych dni w roku, wyczekiwanie na św. Mikołaja, śpiewanie kolęd, wspólny czas spędzony z kuzynostwem i resztą rodzinki, tradycją od wielu lat są u nas kolędnicy "diabły", którzy zawsze przyjdą z nowinka, napiją się wódeczki i dadzą rózgą po dupie, a Mikołaj weźmie na kolanko i da super cukiera. To była taka radość ze wszystkiego, nie do opisania. Niestety im człowiek starszy tym mniej odczuwa się radości, nie ma tej magii świąt, gdybym tylko mogła cofnęłabym sie do tamtych czasów, tak bardzo tęsknię za tym co było, a teraz juz nie ma i raczej nie wróci.. 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jako dziecko wstawałem rano i co chwile pytałem rodziców czy jeszcze długo kiedy siadamy do stołu a gdy siadalismy już do stołu pytalem kiedy prezenty ...

• Lubię to! 3
Opublikowano

Na spokojnie - śniadanko, kawusia, później jeżeli trzeba, to pomagałem, często trzeba chodzić do sklepu, bo o czymś się zapomniało.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Pomaganie mamie w kuchni  i podjadanie kiedy nie patrzała :FeelsOkayMan:

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.