Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:ElyK
Imię:Adrian
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): Grałem na nicku ElyK i ElyK Katujemy.eu mam 17h spędzone na serwerze  1: https://www.gametracker.com/player/ElyK   

2: https://www.gametracker.com/player/ElyK/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem 1 raz na serwerze CS GO i dawałem sobie radę więc myślę że tak 7/10
Znajomość sourcemoda [0/10]: 5
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie 3h, tygodniowo 18-17h
Dlaczego Ty?: Ponieważ bardzo lubię grać na tym serwerze a jest często bałagan z ludźmi którzy nie przestrzegają regulaminu, a ja chciałbym temu zapobiec  bo  codziennie jestem na serwerze i widzę jaki nieraz panuje chaos i chciałbym pomóc innym administratorom to zwalczać.

Posiadasz mikrofon?: Tak posiadam.
Kontakt: Steam / DC
SID:  STEAM_1:1:463125512        

Posiadasz konto Prime?: Jasne.
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Oczywiście

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ciężka sprawa z tobą.

+/- grasz dość długo jednak w kratkę, raz jesteś cały tydzień aby cię nie było kolejne dwa,

+ doświadczenie hmmm skoro byłeś raz adminem to co najwyżej możesz znać komendy admina czyli sm max 4/10 (skala karcoka),

- mikrofon, ile to razy nawet dzisiaj ci ten mikrofon nie działał. Weź wpisz sobie w konsoli voice_loopback 1 i potestuj na botach,

- ja nie wiem, serio myślisz, że jak przeskipujesz regulaminy w minutę to się nikt nie domyśli, że ich nawet nie przeczytałeś?

Tutaj też będę neutralny.

• Admin CS2 ARENA
Opublikowano

Jestem również Neutralny do Twojego podania.

+ Wiek i Prime

+ Aktywny na Chat'ie

+/- Znajomość SM

- Mikro, spotkałem Cię na serwerze parę razy ale nie słyszałem żebyś coś mówił przez mikrofon, kiedy poprosiłem o to pytając się czy go masz, usłyszałem tylko parę trzasków, gdy "mówiłeś".

- "Dlaczego Ty": Piszesz że jesteś na serwerze codziennie, a GT pokazuje co innego.

Według mnie powinieneś naprawić, bądź kupić mikrofon jak i częściej się pojawiać na serwerze.

obraz_2022-12-22_021031952.png

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Jestem Neutralny

+ wiek i Prime

Mikro ( dzisiaj mówiłeś ze masz nowe chyba) a jeśli nadal cię nie słychać to na  

+/Aktywność

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.