Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:Matimek
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/Matimek/91.224.117.196:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:
Byłem adminem na dwóch serwerach rok temu byłem na serwerze który upadł a nie dawno byłem też tutaj oraz jestem też teraz adminem na 5vs5#3 i myślę że mam sporę doświadczenie w byciu adminem
Znajomość sourcemoda [0/10]:4
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:
myślę że od 3-5 godzin dziennie oczywiście w tygodniu w weekend więcej
Dlaczego Ty?:Myślę że powinienem być to ja ponieważ panuje strefa w której grasuja nieczyści gracze którzy nie dają spokoju innym członkom  rozrywki chcę temu i zapobiec. Mam również dosyć spore doświadczenie w adminowaniu, więc i na tym serwerze myślę, że sobie poradzę

Posiadasz mikrofon?:tak
Kontakt:Steam,Discord
SID:STEAM_0:0:601414224

Posiadasz konto Prime?:Tak

Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?:Tak

• Lubię to! 4
Opublikowano

Muszę powiedzieć,  że jestem na Nie.
-Gt, no tutaj to nie ma co patrzeć :/
-/+Sm
-/+Podanie
+Wiek
+ W dodatku ani razu nie widziałem Cię na serwerze pograj, poznaj innych graczy, to być może moja opinia się zmieni.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Witaj Matimiek!

Tutaj mogę powiedzieć że jestem na TAK!

[+] Wiek

[+] Znajomość sourcemoda (nie wiem dlaczego wpisałeś tutaj tylko 4, ponieważ jak byliśmy wcześniej razem w administracji to ogarniales solidnie i wiem że to rozumiesz)

[+] Wiem że masz doświadczenie i potrafisz się odnaleźć w roli administratora.

Jedynie co jest takie mętne to, to że zostałeś wcześniej zdegradowany za nie wyrabiana aktywność, lecz myślę że tą ostatnią szansę mógłbyś dostać,

[+/-] GT, mógłbyś go trochę podrobić.

Pozdrawiam Q U V E R E K!

#Edit

Mała edycja wlatuje iż zmieniam zdanie na NIE

-od czasu podania widziałem cię raz maksymalnie dwa razy na serwerze

Brak aktywności poprzednio wiązał się z degradacja twojego stanowiska, 

Jesteś na jednym serwerze administratorem na którym twoja aktywność nie jest powalająca, też jesteś tam mało spotykany 

Napomne tutaj że urlop skończył się już jakiś czas temu, i znowu po urlopie pojawiłeś się na innym serwerze kilak razy i gdzieś zaginales, to samo na tym serwerze na którym wznosisz apelację l administracje, złożyłeś podanie i byłeś raz bądź dwa na serwerze i cię nie ma.

Jestem na NIE

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jestem na nie

- gdy byłeś administratorem na tym serwerze rzadko się widywałem 

-gt

-+ sm

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jestem na Nie 

Kiedyś byłeś adminem na tym serwerze, na początku dobrze sie sprawowałeś. Po jakimś czasie nie było Cię w ogóle serwerze, po czym dostałeś degrada. Po tygodniu napisałeś podanie na inny serwer. Jestes aktualnie adminem na serwerze 5v5-3. Wiec to nie wyjdzie, i według mnie nie ma sensu bycie adminem na 2 serwerach w jednym momencie.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jestem na NIE
-- GT

image.png.3f88a9d9e7311400ac5f569aecb6f5e4.png
Ten tydzień można powiedzieć że zrozumiałe ponieważ, święta i tak dalej ale składasz podanie i nie jesteś w stanie wyrobić nawet 1h na raty imo słabiutko.
Deklarujesz 3h / 5h dziennie w tygodniu a na weekend więcej ale, twoja wcześniejsza aktywność (A raczej jej brak) już dużo mówi o twoich zobowiązaniach 
godzinowych które podałeś  w podaniu.
+ / - SM - Mówisz że masz (dosyć) spore doświadczenie w pełnieniu roli administratora a sm deklarujesz na poziomie 4. Albo, niedoceniasz swoich wartości
lub najzwyczajniej w świecie nie wyciągasz żadnej wiedzy z  lekcji i nie dążysz do samodoskonalenia.

Te dwa czynniki w moim uznaniu automatycznie cię skreślają z pełnienia funkcji administratora serwera.
Teraz plusy

+ Doświadczenie 
Jesteś adminemm na serwerze 5v5#3 więc, jakieś doświadczenie na pewno jest.
+ Znajomość regulaminu

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.