Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: IShowSpeed
Imię: Mateusz
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a)  https://www.gametracker.com/player/IShowSpeed/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Swoje pierwsze doświadczenie nabyłem na serwerze jailbreak na CS 1.6 oraz innych serwerach tam zapoznałem się ze skryptem, aczkolwiek miałem sporą przerwę, przeniosłem się na platformę CS GO:  oraz zacząłem tutaj swoją przygodę nie adminowałem na tej platformie, aczkolwiek mam nadzieję że będę mógł kontynuować tutaj swoją passę, i z wami współpracować do usłyszenia wkrótce! 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6-5/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: od pięciu do dziesięciu godzin.
Dlaczego Ty?:  Nie ukrywając-objęcie stanowiska Administratora wiąże się z dość dużą odpowiedzialnością, gdyż osoba pełniąca tę funkcję powinna wykazać się godnym naśladowania przykładem dla nowych, jak i tych obecnych graczy serwera. Skupiając się jednak na pracy, z którą miałbym codziennie do czynienia, z pewnością dzieląc na podpunkty skupiłbym się na:

- Pomocy w rozwiązywaniu wszelkich problemów i sporów między graczami.
- Wyciąganiu konsekwencji poprzez nadawanie adekwatnych kar do przewinień.
- Reprezentowaniu swoją osobą godnej naśladowania postawy.
- Działaniu na wszelką możliwą korzyść dla serwera oraz zrzeszającej go społeczności.
- Wywiązywaniu się z powierzonych obowiązków.
- Pouczaniu graczy, którzy świadomie lub nie-łamią regulamin serwisu.

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199210679741/ Discord: Xes#7038
SID: STEAM_1:1:641737511 

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

kejmaN.  

Obowiązuje taki sam nick na forum, który masz w grze. 

Zmiana Nicku - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO

• Lubię to! 1
Opublikowano

- słabe gt

- konto pod podanie

- ani razu cię nie widziałem/słyszałem

+ dlaczego ty

+ jakieś tam doświadczenie

Na chwilę obecną NIE, daj się poznać, nabij godziny i popraw aktywność na forum

Opublikowano

Powiem tak oprócz tego że mało grałes i nikt cie nie zna wszystko byłoby na +, więc daj sie lepiej poznać pograj troche i będzie gites.

dejmano  

3 powody za/przeciw!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.