Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór Skargi:

Twój Nick: `•Sи†Zeღ 
Nick Oskarżonego: #1. Hajaks 2. Hoony 
Czas zdarzenia: 17.12.2022r. godz. ~01:00
IP/SID oskarżonego: #1. Hajaks - STEAM_1:0:1891557635# 2. Hoony - STEAM_0:0:116854799
Powód skargi: Wspólne expienie oraz nabijanie misji.

Złamanie dwóch podpunktów z: 1) Zasady ogólne:
https://naforum.zapodaj.net/9ad4457fcfad.png.html
#1. - " Jakakolwiek współpraca pomiędzy ZM a Humanem, w celu wspólnego "expienia" (Nie mylić z blokowaniem dojścia do humana) -> Calkowity reset Lvl'a, W przypadku blokowania dojścia do humana -> Slay -> Ban 1 godzina "
#2. - "
Jakakolwiek forma "dawania się" w celu pomocy z wykonywaniem misji -> Reset 5 misji w tył, włącznie ze statystykami zdobytymi z nich. W razie przypadku specialnego, postęp misjii może zostać wyzerowany CAŁKOWICIE! "
Opis sytuacji: Wbijam na serwa i widzę jak jeden daje się zabić drugiemu jako nemesis. Myślę no spoko. Po czym dostaję propozycję od jednego z nich.
"Czy chciałbym mu pomóc z wbiciem misjii, bo ma zniszczyć LM" Zapytałem go w jaki sposób. A ten mi na to: "Kolega mnie zarazi, a Ty będziesz stawiać lm a ja je niszczyć"
Nie lubię jak ktoś idzie na łatwiznę. Postanowiłem to zgłosic.

https://naforum.zapodaj.net/2b82403f6f9a.jpg.html

Dowody (Demko , ssy , świadkowie): http://874821.hltv2.pukawka.pl/hltv-2212170057-zm_csdevils-1671235020-1671237060.zip

# 00:20:00 - Już na początku mapy widać jak nemesis  (Hajaks) rozgrzewkowy daje się humanowi (Hoony). Podejrzewam, że poprzednia mapa wyglądała podobnie :) Także expienie na pełnej.

# 01:50:00 - Pierwsza runda, kolejny nemesis, znowu (Hajaks). Nasza dwójka kontynuuje zabawe i dają się obijać. Końcowo nemesis (Hajaks) daje się zabić humanowi (Hoony).

# 04:15:00 - Wbiłem na serwer. ( Rundę później napisałem, że idę z/w i zacząłem pisać skargę.)

# 08:45:00  Hoony  staje się pierwszym zm. Zaraża mnie, w tym samym czasie jego kolega ( Hajaks ) kupuje i stawia obok nego LM. Zaczyna się zabawa. 

# 09:00:00  Hoony  jako zm zaraża kolejnego, po czym idzie niszczyć LM do misji. Kolega Hajaks w tym samym czasie zabija zarażone przez kolege ZM. 

# 09:30:00  Hajaks zabija zm, po czym kładzie kolejne LM, aby kolega Hoony mógł je zniszczyć do misji. Natępnie kieruje się zabić kolejnego afczącego ZM.

# 10:00:00  Sytuacja się powtarza po raz trzeci. Trwa ta sama runda i do jej końca wygląda praktycznie tak samo.

# 14:25:00  Tym razem zamiana. Hajaks staje się jako pierwszy zobie. Zaraża afki, a jego kolega Hoony zabija je jako human. Ty razem human nie kładzie LM, bo pewnie misja polega na czymś innym. Kolega mu się po prostu oddaje.

# 16:10:00  Wbija random. Plany się komplikują.

Więcej nie mam zamiaru rozpisywać. To co podłożyłłem jest wystarczającymi dowodami na ukaranie gości. Cała mapa polegała na ich współpracy między zm i human w celu wspólnego expienia i nabijania misji.

Wystarczy przejrzeć resztę demka.

Tym razem nie jest to naruszenie punktów regulaminu, lecz ich zgwałcenie. Ich expienie trwało przez kilka map. HTV stoi, można zobaczyć. To, że ja ich nakryłem,, nie oznacza, że należy im się ostrzeżenie w postaci kary czasowej.

To co oni robili i przez jak długi czas nadaje się to pełnego wymiaru kary wypływającej z trasyfikatora kar opisanego w regulaminie. 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Skarga jak najbardziej uzasadniona. Samo zrobienie tego jest tak perfidne że aż szkoda słów

Wspólne expienie/pomaganie w misjach +
Współpraca +

Jak dla mnie reset całkowity dla obu.

dejmano  

Po co post? Nie jesteś w żadnym stopniu powiązany ze skargą, a nawet opiekunem czy właścicielem by decydować. Następny taki post będzie karany warnem za spam.

Opublikowano

Skarga słuszna. Kara zostanie nałożona na obu graczy. Czy będzie to dłuższy Ban, wyzerowanie misji czy też wyzerowanie lvla. Podejmiemy wspólną decyzję z @ RausPutin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.