Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Admina: Grzech-

Twój nick podczas gry: Kaczka

Data i godzina zdarzenia: 13.12.2022/22:05

Steam ID lub adres IP: STEAM_1:1:739417761

Mapa: Dowód (demo z HLTV/SS'y):

Czego dotyczy skarga (np. brak reakcji):  Surowości admina inaczej kija w dupie Grzegorza

Opis sytuacji: Gram na serwerze po czym Grzegorz daje bana nie temu typowi chociaż jest długo już w administracji i takie podstawy powinien znać jak zbanować kogoś po czym ja napisałem "ale idiota" i dostałem mute gag na 1000 minut inaczej 16 godzin za takie coś, a taki siwy napisał, że ma kija w dupie i wyczyścił odbyt i go przeczyścił i dostał mute gag na tylko 2 godziny. Gdzie tu jest sprawiedliwość?

Narks.  

Nie prowokuj.

#PISEMNE

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Po pierwsze:

Myli się tylko ten, co nic nie robi. Twoja reakcja była nie adekwatna a błąd zaraz zgłoszony i naprawiony.

Po drugie:

Według regulaminu taryfikator jest elastyczny i to admin decyduje o wymiarze kary indywidualnie.

Mogę stosować się do zasugerowanej kolejności, lecz nie muszę. Siwy nie obraził mnie personalnie, zachowuje się od dłuższego czasu jak cham i prostak, ale „obraza” moje działania, nie osobę. Ty obraziłeś mnie personalnie, wiec ciesz się, ze nie dostałeś bana na tydzien. Bo obiecuje Ci, ze nasteonym razem dostaniesz najsurowsza karę. 
Ponownie swojej winy nie widzę.

Pozdrawiam.

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Wyciszenie już minęło, więc nie będziemy się już tutaj sprzeczać o to.

Mute był lekko przesadzony, chociaż widzę, że nie pierwszy raz masz blokadę za obrazę, więc raczej wiesz z czym to się wiąże. Następnym razem się hamuj z takim tekstem w stronę administracji.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.