Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: | V | xEro
Doświadczenie z AMXX [1 | 10]: 2 (Ale zawsze mogę się zapoznać z tym i wtedy będę wiedział więcej)
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze? [[Tak | Nie]: Nie
Czas spędzony na Serwerze Link do GT: https://www.gametracker.com/player/| V | xEro/145.239.26.20:27030/
Link do steam (z grą CS 1.6): -
Sprawny Mikrofon [Tak | Nie]: Tak

Dlaczego Ty: Dlaczego nie? Grając na serwerze administracja jest bo jest, nie wliczam w to właścicieli bo oni mają inne zadania do roboty. Mówię tutaj o innych administratora          ch.
             Mało co widać i dzieją się rzeczy niestworzone przez co są skargi na forum. Mógłbym temu zaradzić iż gdyż ponieważ mam dużo czasu gdzie mogę spędzać na serwerze
             I grać z innymi uczestnikami na nim przy tym ich pilnować. Również jestem łagodny co do kłótni do których podchodzę z dystansem i zdrowym okiem, najlepszy sposób
             Na załagodzenie kłótni jest znaleźć powód który trzeba usunąć w sposób poważny i ustny, bez podburzania emocjonalnie innych przy tym samego siebie. Trzeba poznać
             stronę dwóch osób i zapoznać się z początkiem, środkiem i dojść do końca w sposób najlepszy jaki tylko jest możliwy (Oczywiście jeżeli jest dalej 0 aprobaty z jednej
             z stron wtedy będzie wydzielona kara w sposób bana na okres 15-30 minut aby ów użytkownik ochłonął i wrócił do dalszej rozgrywki. Natomiast jeżeli gracz nie będzie brał
             konsekwencji z wcześniejszej sytuacji i kary ban się powiększy. Dlatego warto mieć takich administratorów przy sobie którzy będą spoczywali pieczę nad serwerem a tutaj
             akurat zgłaszam się ja i chętny aby to stanowisko zająć i dbać o nie jak najlepiej tylko się da.

Coś o sobie: Mam na imię Klaudiusz, lat 20 pochodzący z polski a dokładniej z województwa śląskiego. Lubię pogrywać w różne gierki przy tym bawić się w najlepsze. Lubię czytać książki
             o tematyce kryminalistycznej, horrów czy też śmiesznych fanfików. Jak to każdy gracz stwarzam duży bałagan w swoim otoczeniu (Witam w mojej grocie hah). Co do graczy
             czy to są młodsi czy starsi mi to nie robi różnicy, jeżeli gra idzie w najlepsze i jest wesoło dla mnie to lepiej. Przynajmniej zawsze można się wspólnie pośmiać i pograć.
             Moje ogólne hobby to gotowanie oraz rysowanie (Szkolę się w roli grafika komputerowego) również douczam się programowania w języku javy.
             Również jestem śmieszkiem który lubi pożartować sobie w memach zarówno tworzyć nowe o danej tematyce, czy to serwera czy też graczy na serwisie (oczywiście w celach humorystycznych.)
             Moje ulubione kuchnie to Meksykańska Włoska, japońska oraz staropolska. To tyle w sumie o mnie więcej informacji zapraszam na wiadomości prywatne.

Kontakt: Discord  ∫🍬 ∫  xEro  ∫🍬∫#9093 

Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora Serwera i spełniasz je w 100%? [Tak | Nie]: Tak
RausPutin  

Dobra, przyjmuję cię na okres próbny 7 dni. Napisz do mnie na PW.

• Bywalec
Opublikowano

Grałem z Tobą i raczej dasz sobie radę.

+ Ładnie napisane podanie co świadczy o tym, że Ci zależy.

+ Aktywność na serwerze.

+ Pomocny.

+ Ludzie Cię znają.

- Znajomość amxx ale wszystkiego można się nauczyć.

Opublikowano

+ Podanie 

+ Aktywność

+ Mikrofon

+ Wiek

- Steam

- AMXX

Jestem skłonny dać ci szansę lecz zobaczę co napiszą inni.

dejmano   (edytowane)

Pisałem Ci nawet w PRYWATNEJ WIADOMOŚCI główne zakazy na forum, czytałeś w ogóle? Czerwona czcionka jest zarezerwowana dla wyższej administracji.

Ostatnie ostrzeżenie, następnym razem nie będzie taryfy ulgowej i będą sypać się warny.

Edytowane przez dejmano
  • Haha 1
Opublikowano

Zdecydowanie na TAK

+ Podanie dokładnie napisane
+ Znajomości na serwerze

+ Wiek
+ Aktywność na serwerze

- AMXX jednak jest to łatwe do nauki .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.