Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick:NightMoon

2. Imię: Dan

3. Wiek: 15 3/4

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): image.png.7841b0a6e026b61c2315b1f5cad21a53.png

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Bylem na Mc 

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:10-16h

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]:6/8

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]:No witam chcialbym jeszcze raz sprobowac napisac podanie na admina zeby pomoc serwerowi w aktywnosci i zlapaniu oszustow i ktorzy nie przestrzegaja regulaminu lub cheaterow ostatnio zauwazylem ze wiekszasc adminow gra wieczorem i jak jest jakis cheater lub gracz ktory trolluje to nie ma mozliwosci go zbanowac i chcialbym to zmienic.Nie mam na ten czas konfliktu kulture mam +- ale postaram sie to zmienic.Nick juz zmienilem.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): TAK

11. SID (SteamID):https://steamcommunity.com/profiles/76561198082379516/

12. Kontakt: 𝕢𝕢#6666

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]:TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]:TAK

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:TAK

ally  

Podanie odrzucam, za to co niżej napisali koledzy. Zero kultury, zero poparcia. Popraw zachowanie, jeśli ci zależy i do następnego tygodnia.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

Jestem neutralny:

+/- aktywność

+/- zmieniasz ciągle nicki i nie dajesz gt, dlatego dam tutaj - gt1 gt2

- kultura - piszesz że nie masz konfliktów, mimo że jeden był widoczny ostatnio nawet w skargach plus często widać na czacie prowokacje z twojej strony

+ starasz się cokolwiek zmienić i dalej próbujesz

Ciężko mi cokolwiek sądzić o tobie. Niby starasz się coś zmienić, ale ciężko mówić o dużym efekcie. Pracuj nad sobą i nad swoją aktywnością.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na nie 

-kultura

+/-aktywnosc 

-gt

+Za starania poprawy

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

- Kultura (musisz bardzo nad tym popracować bo póki co nie widzę Cię ani trochę w roli admina dającego przykład)

-/+ Doświadczenie

- GT

Na nie.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.