Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Twój Nick: `•Sи†Zeღ
Nick Oskarżonego: F801
Czas zdarzenia: 2022-12-10  ~00:00 
IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:721485074
Powód skargi: Naruszenie dwóch podpunktów regulaminu z dnia 10.12.2022r. dot. zasad ogólnych czyt.:
" - Jakakolwiek współpraca pomiędzy ZM a Humanem, w celu wspólnego "expienia" (Nie mylić z blokowaniem dojścia do humana) -> Calkowity reset Lvl'a, W przypadku blokowania dojścia do humana -> Slay -> Ban 1 godzina "
oraz: 
" - Jakakolwiek forma "dawania się" w celu pomocy z wykonywaniem misji -> Reset 5 misji w tył, włącznie ze statystykami zdobytymi z nich. W razie przypadku specialnego, postęp misjii może zostać wyzerowany CAŁKOWICIE! "
https://naforum.zapodaj.net/688f17812bb0.png.html

Opis sytuacji: Sytuacja jak najbardziej prosi się o karę. Nie lubimy się z oskarżonym, lecz to go nie zwalnia z nieprzestrzegania regulaminu. Zabija kilu innych w tym mnie, po czym oddaje się do zabicia jako
zombie nemesis. Nie wiem w jakim celu i komu, czy podarowania któremuś z nich, expa, wykonanie misji sobie czy im. Czy zfarmienie ap. Ale wnioskując z regulaminu, dwa pierwsze chwytają się pod łamanie regulaminu.
Jak i wyciągnięcie wniosków oraz wymierzenia kary.
Dowody (Demko , ssy , świadkowie): http://874821.hltv2.pukawka.pl/hltv-2212092338-zm_dusthorror_mix-1670625480-1670627460.zip

# 24:14:00 - F801  Dostaje zombie Nemesis.

# 24:29:00 - F801  Zabija paru innych i mnie.

# 24:32:00 - F801  Specjalnie ustawia się w rogu mapy i daje się zabić.  

Wykluczeniem jest możliwe pójście "AFK" Gdyż:

1. Ustawia się w rogu mapy.

2. Po skończonej rundzie, kontynuuje rozgrywkę.

@czak Przykro mi. Życie z daltonizmem musi być ciężkie.

Edytowane przez ShIZe
Dodane IP, F5
czak  

Czerwona czcionka jest tylko dla administracji. 

• Haha 2
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.