Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ♥Kenshin♥

Nick admina banującego: ReeeFoX

Data/Mapa: 6.12.2022/de mirage

SteamID: STEAM_1:0:716965466

Serwer (mod):    ONLY MIRAGE #3                           

Opis sytuacji: a wiec zacząłem grać gdzieś około godziny 20 grałem kupiłem sobie vipa o 1 skończyłem, ponieważ wszedł admin biegał ciągle i kręcił staty 1/1/6, po jakimś czasie dal mi bana z nie wiem jakiego powodu ponieważ mimo że kiedyś coś tam się grało na wh to teraz gram beż żadnych wspomagaczy admin pisał że jakiegoś aima mam lecz nie wiem o co chodzi z tym ponieważ nie gram juz na żadnych wspomagaczach w żadnej grze. 

Proszę o wyjaśnienie sytuacji dokładnie, ponieważ bardzo lubię ten serwer i fajnie się gra.

I jeśli ma mi zarzucać że wallhack jakis czy inne wspomaga to odrazu pisze ze gadałem z kolega na discordzie graliśmy sobie na deagle jak ktoś dołączał to graliśmy normalnie.

• Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

runda 3 +-
runda 4 -b, słychać skoki/tupanie
runda 5 +b, gościa nawet nie widać w smokeu
runda 6 +b, za szybkie strzały, w dodatku modelowo
runda 9 pierwszy kill pojechane po bandzie, radar nic nie pokazał, infa nie było, a Ty wyleciałeś gotowy do oddania strzału, +b
runda 10 jazda po modelach, +b
runda 11 tu to samo, model zatrzymuje się w miejscu, a Ty postanowiłeś szybciej z deagla poskanować, +b
runda 13 +-

Ban zostaje.

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.