Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ♥Kenshin♥

Nick admina banującego: ReeeFoX

Data/Mapa: 6.12.2022/de mirage

SteamID: STEAM_1:0:716965466

Serwer (mod):    ONLY MIRAGE #3                           

Opis sytuacji: Grałem sobie w nocy grałem normalnie admin przyszedł krecił staty 1/1/6 bez żadnego oglądania mnie ani nic dał mi perma.

Opublikowano

Link do demka: https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20221207-004525-2008342660-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

runda 3 - dziwne zachowanie, jakby wiedział o gościu za fireboxami
runda 4 - słychać było ctka na koszu, który po chwili z niego głośno zszedł, ale te podążenie za modelem zbyt szybkie (chodzi mi o to, że podążył celownikiem modelowo, przed tym jak usłyszał, że zeskoczył gostek z kosza)
runda 5 - crosshair placement idealny na kucającego ctka w jungli (w innych momentach, gdy peekował jungle, to miał wyżej celownik), potem dziwny scan na ct
runda 6 - XD
runda 9 - XD
runda 10 - nie widział ctka na schodach, bo mój model go zasłonił
runda 11 - wcześniej słyszał ctka między defaultem, a drewnem, że scanował przez smoke'a, ale jak został on sam to wiedział, że jest w okolicach fireboxów
runda 13 - po zabiciu gościa na ct idealny prefire na schody

Może i dobrze masz ustawionego fova i smootha, którego nie widać na demku, ale za to znalazłem twojego bana na innej sieci od tego samego anti-cheta co my mamy na serwerze :KEKW:

7457457475474.PNG

Night0oo   (edytowane)

48h na dezycje

Edytowane przez Night0oo
  • Lubię to! 4
Opublikowano

runda 3 +b
runda 4 -b było słychać jak skacze po koszu + samo wskoczenie na kosz również było słychać
runda 5 +b
runda 6 +b
runda 9 +b
runda 10 +b
runda 11 +b
runda 13 +b

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.