Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Nefciak 
Imię: Fabian
Steam ID: https://steamcommunity.com/id/Nefciak/
Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): https://www.gametracker.com/player/Nefciak/145.239.239.225:27180/
Doświadczenie: Tak, mam doświadczenie byłem adminem przez długi okres czasu na najróżniejszych serwerach, takich jak Deathrun (katujemy), Only mirage (katujemy), 5vs5 (katujemy) oraz Surf+ rpg. Chciałbym również dodać iż byłem przez niecały rok Opiekunem serwera Only Mirage na serwerowni Katujemy.eu. Więc wydaje mi się, że doświadczenie mam bardzo duże.
Znajomość komend admina  w skali 0-10: 9/10
Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Dobrze a wiec tak, chciałbym zostać adminem z powodów jasnych, takich jak niestety nie raz zdarzyło mi sie, że nie było ani jednego admina na serwerze oraz, że nikt nie reagował na moje zaczepi na ChatForum, dlatego chciałbym pomóc im wesprzeć ten serwer oraz kontrolować go i chronić od cheaterów i toxic ludzi. Adminem byłem zawsze dobrym, nikt nie miał do mnie nigdy wiekszych problemów, jestem osobą miłą, kulturalną oraz inteligentną i oczywiście skromna. Uważam, że jestem dobrym i nadawałbym się na to stanowisko.
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: 2/3h bez problemu, wiadomo weekendy więcej.
Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] 
Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ]
Kontakt: TS, steam, dc, numer telefonu
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] 
Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] 

Składka (5zł miesięcznie)*:  [ TAK / NIE ] 

kejmaN.  

+1 ostrzeżenie za reklamę. Nie musisz wymieniać każdej sieci, gdzie miałeś admina. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.