Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick:  @ Nefciak
Nick osoby na którą składasz skargę: @ Banshee
Opis sytuacji:  Witam, ponownie jako dorosły obywatel chciałbym "zjeść makowca" na kolejnego admina, chciałbym oznajmić, że Admin banshee dał mi muta na 30 min za "disrespect". Jak mam mieć respekt do niego jak admin na moje pytania odpowiada "nenenenenen" "blablabla" itp oraz chciałbym tez powiedziec, że również swoim zachowaniem nie przypominał admina. Mówiłem mu kilka razy aby sie opanował (Tak ja adminowi mówiłem) ale nie skutkowało i dalej sie napędzał. Dodać moge jeszcze, że admin @ umzipumpi jak i @ eCstasY  moga potwierdzic cała sytuacje.
SteamID oskarżonego:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199215932970/
Data i czas zdarzenia: Okolice 21:00 dnia 06.12.2022r
Dowód (ss/demko): Wyjaśniłem całą sytuację wyżej oraz admini mogą potwierdzić wszystko.

ps.  Dodać jeszcze mogę ss jak pisze do @ eCstasY

image.png

Edytowane przez Nefciak
dodanie info
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

a nie wyzywałeś mnie?

może jeszcze chwaliłeś?
na poczatku bylo normalnie tylko zaczales miec jakies jazdy
a @eCstasy nie był przy rozmowie co sam potwierdził

mowiłeś cytuje: ''z downem'' ''debil'' i kilka innych okreslen na moj temat ktorych juz nie bede wymienial
a w wiadomosciach prywatnych moge pisac do niego co chce
edit: czekam na odpowiedź

edit:tak jak napisałem, w wiadomosciach prwyatnych moge pisac co chce do kogo chce a pozatym pokaż jakie pytania zadawałeś i co mowiles w miedzy czasie

• KAT 1
Opublikowano

Dobrze a wiec, jako, iż nie jestes godnym adminem i kolegów też nie masz to dostałem pewne ss na ciebie, daje je niżej. 

Odpowiadajac na twoją mało elokwentną wypowiedz, chciałbym powiedzieć, że tak nazwałem cię "debile" i "boże z downem" z powodu takiego, iż na moje pytania i rozmowe z innymi graczami odpowiadałeś "nenennen" "blalalblbal" i inne podobne okrzyki godowe. Chciałbym również dodać, że Admin @ eCstasY  słyszał rozmowe poniewaz siedziałem z nim na ts.

Ps. dodaje również poniżej ss jakie pisał do innego admina.

obraz_2022-12-06_214851283.png

Narks.  

Nie spam, używaj opcji EDYTUJ!

#PISEMNE

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.