Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: siwy

Nick admina banującego: Grzech

Data/Mapa: mirage 22:18 | 25/11/2022

SteamID: STEAM_1:0:96363874

Serwer (mod): mirage 5v5                          

Opis sytuacji: Na początku chciałbym przeprosić, że piszę te odwołanie aż po tygodniu od dostania bana, ponieważ brakowało trochę czasu. 25 listopada o 22:18 dostałem bana permanentnego od Grzecha za nick XereeQ. Screen, który wysłał Night0oo w odwołaniu pierwszym  jest nieprawidłowy, żadne z tych kont nie jest moje. Faktycznie Grzech masz rację z tym, że nie powinienem zmieniać swojego nicku na XereeQ, lecz myślę, że za zwykłego ,,trolla" nie powinienem dostać perma, choć uważam, że jako administrator serwera powinieneś sprawdzić chociaż kilka podstawowych informacji, a nie od razu banować i nie pozwolić mi na wyjaśnienie sprawy na pv. Fajnie by było nawet jeśli ban zostanie skrócony, lecz decyzja należy do was.

• Legenda
Opublikowano

Po dłuższej analizie wychodzi na to, że nie jesteś powiązany z osobą, która wbiła zaraz po Tobie na serwery przez MK.

IP w pewnym stopniu się pokrywają, ale nie do końca. Twoje IP różni się od IP osoby, która wbijała zaraz po Tobie.

Bany, które były nadawane 30 minut po Twoim banie są identyczne jak IP XereeQ, osoby zbanowanej na forum jak i serwerze za multikonta

Wasze początki adresów są takie same, ale w dalszym ciągu każde następne IP, które wchodziło na serwer było identyczne jak te od XereeQ.

Z tej całej analizy wynikło to, że nie wchodziłeś na serwer za pomocą multikont, był to jeden z przypadków, gdzie adresy były podobne i można było się pomylić.

Na przyszłość, następnym razem nie trolluj administracji serwera, aby uniknąć kolejnych bezsensownych zgrzytów czy problemów.

UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.