Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

demo 1 https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20221204-205430-1643218116-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

11:38 skok na głowe 

- tego skoku według mnie nie było widać jedynie jakieś drgnięcie

19:23 (oczywiscie na demku nie widac aimlocka) 

- nie było żadnego zatrzymaniu na bani . Celownik poleciał talej ( Fart shoot ) . (Gra bez farta ***** warta )

29:17 - aimlock (nawet vernist powiedział tam ze mu skacze celownik xDD)

- tego demka nie mogę załadować

1 akcja (ta, że niby nie było widać) to mój błąd. Lekko głowe było widać.

https://files.fm/u/e83y5h6jx (najlepiej pobrać, bo zacina na stronie) 

- pierwsza akcja było widać 

- druga akcja całkiem normalna ( Jak pekuje rampę to zawszczę tak samo ) można sprawdzić

- bug z minimapą jak najedziesz na typa to widać go na mapie ( Błąd nie naprawiony )

- normalny przeskok na banie ( Pamięć mięśniowa )

Zresztą dostał 3x bana od konsoli, ale sie wycwanił i zmniejszył 
działanie swojego potężnego czita (xdd).

- Bana dostawałem jak grałem 5/6 minut na serwie gdzie chłop dostawał normalne banie i dostawałem bana ( nie wiem jak działa ten system antycheat ) ale powinen jakoś wyłapywac przez cały mecz akcje .

Dodając używam Raw Accela w którym dochodzi do zmiany czułości . ( Skoki dpi przy zwiekszeniu ) przydatne dla osób grający na mały sensie

dejmano   (edytowane)

Po co temat, skoro poprzedni nie został rozstrzygnięty? Czekasz na decyzję UBT, nawet nie wiesz, czy demo jest spalone czy nie. Jeśli tak, dopiero wtedy zgłaszasz post, że nie zgadzasz się z decyzją. Zbędny temat + spam w nim = warn. Używaj opcji edytuj.

Edytowane przez dejmano
Opublikowano

Mało też informacji twardych nie podważalny . Drgało mu ale nie zatrzymywało . Widział nie widział . Bug serwera gdzie widac przez smoki .  Jakieś skoki na banie które nie zostawały w miejscu bani a leciało dalej (dobrze widac na awp) Werdykt zostawaj wyższej adm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.