Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: HEFALUMP BETTER 

Nick osoby na którą składasz skargę: MCK. 

Opis sytuacji: Grałem sobie na serverze i po pisaniu brrrrrrrr dostałem bana od MCK. I gry moi koledzy sie spytali jaki był powód bana, nie podał go.
SteamID oskarżonego:STEAM_1:0:558252934
Data i czas zdarzenia: 21:05 04.12.2022
Dowód (ss/demko): minuta napisania brrrr demka 24:30(cos okolo tego) Demko: 

2022-12-04 20:38 2022-12-04 21:27

minuta bana 25:20

• Haha 1
Opublikowano

Powodem bana jest prowokacja od dnia wczorajszego. Wyzywanie od cheaterów, prowokowanie, pisanie tekstów w stylu "wyjdz z domu matki" itd. itp. W sumie nie wiem kto to pisał dokładnie, ale jeden z Waszej trójki (Dolarek, Mats, Sosiasty). Każdy z Was próbował wyprowadzić mnie z równowagi poprzez używanie sakrazmu, ironi i obrażaniem. Każdy z adminów potwierdzi moje słowa.

Ponad to siedzicie na DC, podpowiadacie sobie i wchodzicie ze mną w dyskusje w której za każdym razem przegrywacie. Już wczoraj mówiłem każdem z Was - uwazacie, że mam haxy - banujcie, zgłaszajcie na forum robiąc rozpiskę. Wasze działania opierały się jedynie na gadaniu. Chcieliście moj main, nie podałem i zaczęliście spekulować i obrazać. 

Tak samo dziś - chcieliście abym streamował grę bo chcecie zobaczyć czy mam haxy - samo to jest już prowokacyjne i podchodzi pod obrazę mając na uwadze ton Waszej wypowiedzi i to co było wczoraj. Wyjaśniłem, że są haxy których na streamach nie widać i nie jest to żaden dowód na brak cheatów. Poza tym Wam nie muszę nic udowadniać ani się tłumaczyć. Byłem dostatecznie cierpliwy od wczoraj jednak Wasze zarzuty nie skończyły się i wchodziliście w dalszą konwersacje, tłumaczenia i po prostu płakaliście. 

Gram tu od dobrych 2-3 miesięcy, od miesiąca jakoś mam admina i od tamtej pory miałem bana za "wh" i oczywiście dostałem unbana, a niedawno zgłosił mnie były admin NeqQ, zrobił rozpiskę i oczywiście także dostałem ub. Gram tutaj w momencie kiedy gra cała reszta adminów. Grają tu ludzie, którzy wykręcają podobne statystyki do moich i dziwnym trafem mówią, że jestem czysty.

Zrobienie k/d 3.0 nie jest dużym problemem na serwerze społeczności. Nie ukrywajmy, ale dużo graczy nawet nie potrafi rozróżnić wystrzału z awp od wystrzału z ak czy kroków w kuchni od kroków na shorcie. Pomijam już w ogóle kwestię używania słuchawek bo wielokrotnie biegłem za Wami czy rashowałem na +W i nikt się nawet nie odwrócił by sprawdzić. 

Hałasujecie niemiłosiernie i dziwicie się, że ktoś Was słyszy z połowy mapy. Rozbicie kratki w oknie słychać z tspawna. Tak samo rozbicie drewna na B i jeśli mówię, że "jeden B" to ktoś po prostu to drewno rozbił. Reszta przypadków z "magicznym info" to po prostu przypadek bądź intuicja. Niech sobie ubteam sprawdzi dema i to jak gram - chociaż już to robili.

Wracając do kwestii bana na 30min - dostałeś go słusznie, ale nie za "brrrr" tylko za wchodzenie w zbędną dyskusję, rzucacie oszczerstwami w moich kierunku i używania sarkastycznych, prowokacyjnych zwrotów. Gdybym był właściciel dostalibyście we trójkę już perm bana. Byłem wystarczająco długo cierpliwy co mi się nie zdarza.

Zmiana Waszych nicków także jest prowokacyjna.

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Opublikowano
W dniu 4.12.2022 o 22:06, MCK. napisał(a):

Wyzywanie od cheaterów, prowokowanie, pisanie tekstów w stylu "wyjdz z domu matki" itd. itp.

Znalazłam demko, o którym @ MCK. wspomniał i tu takie najlepsze fragmenty :) 

DEMO Z 20:53-21:18 03/12/2022 SERWER 5vs5#2
Link: http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1670097208-1670098692.zip

@ STD    
13:46 SooS: "podasz link do main'a?" 
14:00 SooS: "czyli haxiorki?" 
14:15 SooS: "a no tak" "8 lvl faceit" "czyli cheaty :d" 
14:38 SooS:"ĘŻ" 
14:55 SooS: "jak twoja psycha teraz"
15:02 Soos: "Kokocie" 
15:36 Soos: "mi ludzie ns pisza a tobie ze latwy jestes" 
15:43 SooS: "pov : 8 lvl faceit" 
15:52 MCK kickuje SooS z powodem "odpocznij"  
16:25 SooS wraca z nickiem "nie zesraj sie"
19:30 nie zesraj sie: "shitem to ty jestes" 

20:42 Nie zesraj sie: "ez" 

21:09 MCK kickuje "nie zesraj się"

21:52 nie zesraj sie: "daj profil na public, bo chce ci +repa dać"

@ Dolarek Hazard

18:05 Dolarek: "k*rwa rushuj dalej"  
18:24 Dolarek: "a dlaczego nie wyjdziesz?" 
18:46 Dolarek: "pov;faceit lvl 8 i słyszy z shorta ct" 
18:57 Dolarek: "kryj sie kiedys"  
19:18 Dolarek: "wyjdz z domu matki" 
19:37 Dolarek: "niezly aim" "potezny jak twoja mama" 
19:50 MCK kickuje Dolarka powód:"odpocznij również"
21:28 "Dolarek" zmienia nick na "zluzuj majty"
21:29 Zluzuj majty: "za co?" "klocu?"

21:52 zluzuj majty: "ĘŻ" po zabiciu MCK
22:33 Zluzuj majty: "ale zakola masz" "off moze" "vac za to jest" 
23:11 Zluzuj majty: "było mnie słychać na shifcie"

@ MaTs

Jeśli uważasz że @ MCK.  używa wspomagaczy to go po prostu zbanuj. Jako admin powinieneś utrzymywać porządek na serwerze, a nie go burzyć z kolegami. 

Obejrzałam również demko z 12/04 20:38-21:27. Szczerze mówiąc to już mi się nie chcę rozpisywać logów chatu, ale są bardzo podobne do tych powyżej.

@ Dolarek Hazard  Jak najbardziej dostałeś słusznego bana (za prowokacje), tylko trochę opóźnionego.  Szczerze mówiąc to nie wiem co chciałeś osiągnąć tą skargą i przeraża mnie sposób w jaki odzywacie się do osoby prawie 2 razy od was starszej. 

To teraz pomówmy o karach:
@ STD silence na serwerze na 3 dni
@ Dolarek Hazard  silence na serwerze na 5 dni 
@ MaTs  1 warn

a @ MCK.  nie cackaj się z nimi na przyszłość :) 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.