Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Caycu

Nick admina banującego:

Zablokowano przez Boshy

Data/Mapa:

Nadano 21:35 | 04/12/2022

SteamID:

SteamID STEAM_1:0:714592043
SteamID3 [U:1:1429184086]
Steam 76561199389449814

Serwer (mod):██★ Katujemy.eu ★ 5vs5 MIRAGE • 128TR ...                              

Opis sytuacji: Gram mapę . Mapa się kończy wychodze z serwera . Gracz Oreh woła mnie na serwer na chwile . Wbijam na serwer instant ban . 

Chcę rozpiskę , klipy gdzie co wyglądało na podejrzane lub demko z czasami .

Gracz cryptic tego samego serwera . Ma chyba admina na serwie fivem , gdzie wie jak sprawdzać osoby , sprawdził mi całego kompa , I nic nie odnalazł . ( może to przytaknąć )

• Haha 4
Opublikowano

XDD.

zaczynając - Grasz u nas dość spory czas, a od ok. 2 tyg. admini mają na
ciebie oko. Sam patrzyłem kiedyś na ciebie i widziałem dziwne aim-locki,
ale miałem zbyt mało dowodów, bo albo po chwili wychodziłeś, albo przestawałeś
tak dobrze grać dziwnym trafem kiedy adm idą na ukrytego. Ps. nie mów, że nie
wiesz kiedy ktoś jest na ukrytym bo jak siedziałem to mi pisałeś na u@.

Pierwsze co chciałbym pokazać to NAGRANE DEMKO RĘCZNIE, aby uwidocznić
dziwne aimlocki, albo na heda, albo na ciało. Czemu nie na demku? Bo by nie było
najpewniej widoczne. Tylko kilka akcji, bo wyszedłeś dzisiaj już z meczu i to tylko do
wizualizacji jak twoje aimlocki wyglądają. Reszte rozpisze w demku.

1 akcja (ta, że niby nie było widać) to mój błąd. Lekko głowe było widać.

https://files.fm/u/e83y5h6jx (najlepiej pobrać, bo zacina na stronie) 

demo 1 https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20221204-205430-1643218116-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

11:38 skok na głowe

19:23 (oczywiscie na demku nie widac aimlocka)

demo 2 https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20221204-202110-1880291381-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

Dziwnie przed tą dolną akcją stanąłeś na zakręcie i nie ruszałes sie przez 30 sek. po czym nagle są aimlocki. Przed natomiast nic nie skakało xD hmmmm? xD (1 demko to druga mapa, czyli ta po tej)
29:17 - aimlock (nawet vernist powiedział tam ze mu skacze celownik xDD)

Mało akcji, ponieważ tak jak wspominałem wcześniej nie widać tego na demkach tak bardzo jak na serwerze i też nie zapisywałem starych demek z udziałem tego gracza, ale doskonale tak samo mu skakał w każdym dniu jak w tym xD.

Zresztą dostał 3x bana od konsoli, ale sie wycwanił i zmniejszył 
działanie swojego potężnego czita (xdd).

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Wow 2
Opublikowano

Film wrzucony przez @ Boshy - formatu .mp4 nie akceptuję. Nie jestem w stanie zweryfikować możliwych manipulacji filmu.
Żeby była jasność, broń boże nie twierdzę, że coś podrobiłeś itd.. ale nie mam jak tego sprawdzić - podobnie jak z SS wrzuconymi bezpośrednio na hosting zamiast w paczce .zip/.rar.
Poza tym, filmik nawet nie ma dźwięku.
Jeśli chcesz uniknąć lagów GOTV, nagraj demo z własnego POV ("record <nazwa>" w konsoli).

1:

11:38 -B

19:23 max +/-

2:
29:17 - widać przeskok, ale też kucnął w tym samym momencie - na moje lag, a nawet jeśli +b to i tak zdecydowanie za mało dowodów. UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.