Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: MaTs
Nick osoby na którą składasz skargę:MCK
Opis sytuacji: Chcialbym zglosic skarge o niewlasciwe odzywanie sie do innych graczy,dodam jeszcze ze mck powiedzial do jednego gracza zeby wypier***** czas 23:25.
SteamID oskarżonego:STEAM_1:0:558252934
Data i czas zdarzenia: 04.12.2022 godzina przed 21:00
Dowód (ss/demko):http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1670180082-1670182726.zip

od mniej wiecej 22:00 do 24;00 byla klotnia o to ze jeden gracz spytal sie mck czy nagra gameplay bo podejrzewa go o cheaty,

potem wprosilem sie i powiedzialem ze ja tez prosze zeby pokazal gameplay  a on odparl ze jemu sie nie oplaca,

prosze o wyjasnienie sytuacji.

• Wrr 1
Opublikowano

Zgadza się, tak powiedziałem. Przyznam, że wielokrotnie używam wulgarnych zwrotów wobec graczy, a słowo "w*********" nie jest słowem obraźliwym, a jedynie wulgarnym.

Zgłaszać to powinna osoba do której kierowane było to słowo, a nie Ty. Doskonale wiesz jak wyglądała dyskusja. Oskarżanie o cheaty i prowokacyjne teksty nie są przeze mnie tolerowane i za każdym razem będę Was kickował/banował.

Masz admina i jeśli uważasz, że "coś" mam to dlaczego mnie nie zbanowałeś? Zaniechanie obowiązków admina i nie wywiązywanie się z tej roli powinno być nagrodzone degradacją. Poza tym pytałeś umziego czy mam haxy co jest po prostu śmieszne i świadczy o tym, że sam nie jesteś tego pewien. Masz rangę admina i możliwości banowania graczy - banujesz, ja składam odwołanie i Ty piszesz rozpiske. Po co drążysz wraz z kolegami temat? Po co pytaszo maina? Po co pytacie czy będę streamował grę? Po co ironicznie mówisz, że słyszę jak ktoś jest na ct gdy jestem na tspawn? 

Odpisałem jasno - nie będe robił tego co Wy chcecie. To Wy macie problem ze mną, a nie ja z wami. Jak widzisz wielokrotnie Twoi koledzy dostali kicka, później bana. Nie potrafi się dostosować do tego co mówiłem czyli do zaprzestania prowokacji, pisania na czacie, prosiłem o zmianę nicku, prosiłem by złożyć na mnie skargę bądź zgłosić mnie jako cheatera, którego sprawdzi ubteam. Nie zrobiliście tego wczoraj, ani w sumie dzisiaj tylko spłakaliście się w trójkę i po namowie na dc we trzech napisaliście skargę. 

Stracę admina? Okej trudno, dalej będę mógł tu grać. Nie dostanę bana za cheaty bo ich nie mam.

• KAT 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.