Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick oskarżyciela:qq
2. Nick oskarżonego:P1terekkk
3. IP lub SID oskarżonego:

4. Data i czas zdarzenia:01.12.2022 godzina 14/15 pomiedzy tego
5. Przebieg sytuacji:Dobry wieczor chcialbym zglosic admina ktorym ma nick p1terekkk za naduzywanie admina + nie ma kultury po jego  logach mozna zobacz co on pisze i jakie sa powodu kicku np 2 tyg. temu czlowiek mial lagi to piterek go kiknal z powodem niech ci stara z kabla wstanie lub cos takiego, tez jak sie dowiedzialem jak obrazasz np admina na pv to sie nie przenosi na serwer chociaz piterek tak nie uwazal i dal mi mute na 15 min chociaz kilku krotnie wyzywal i prowokowal na pv dzis mnie kiknal z powodu greefing na rozgrzewce i zapytalem sie jaki byl tego powod to on napisal ze greefing poniewaz nie dalem mu 1v1 na kosach jak dla mnie to mocne naduzywanie admina i jak juz chcial sobie pozartowac lub cos w tym stylu to nie moze poniewaz jest adminem i przedstawia serwer jak by jakis nowy gracz dolaczyl na serwer katujemy.eu i piterek go kiknal bo mu sie cos nie spodobalo to moze pomyslec zle na temat serwerow katujemy.eu. Chcialbym zeby ten admin dostal degrada lub dostaw jakas kare za jego zachowanie.
6. Dowody:Mam jakis blad i nie moge zobaczyc dema na ktorym widac lamanie regulaminu serwera.Poniewaz pobieram rozne dema i ciagle mam ta sama demke.

Odnosnie odpowiedzi piterka: Nie wiem czy przeczytales ze jak wyzywasz na pv to sie nie przenosi  nas serwer po drugie kazdy z nas wie co ja pisalem i co ty pisales tak ze ten ss wogule nie ma sensu. Mam nadzieje ze wyzsza administracja zobaczy logi i pokaze pod tym tematem co robiles i jakie powody byly z twojej strony kickow itp i jeszcze mi sie przypomnialem ze mnie zgladziles tez bez powodu.

• Lubię to! 7
  • Haha 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Do dzisiejszej sytuacji przyznaje się w 100% postąpiłem głupio robiąc wymienione rzeczy w skardze , z góry przepraszam za zaistniała sytuacje, która w ogóle nie powinna mieć miejsca. 

Sytuacja z wyzywaniem na pv którą wrzuciłem, poniżej  była niemoralna z twojej strony i bardzo prowokująca w toczącej się rozgrywce, byłem wtedy pod wpływem emocji i nie potrafiłem postąpić inaczej.

A propo zarzutów na wyzywanie kogoś przez to, że miał lagi, proszę o podesłanie dowodów, ponieważ nie pamiętam takiej sytuacji.

Z  góry przepraszam za zaistniała sytuacje jeszcze raz.

317528171_456777293267348_6063273129571602193_n.jpg

317212328_663223802127805_2589045954039520739_n.jpg

• Haha 3
  • Wow 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dziękujęmy za skargę @ qqh , jednak następnym razem prosiłabym, żebyś popatrzył na jej składnie i pisownie, bo przyznam czytało mi się to źle i nadal zastanawiam się, czy dobrze rozumiem sens tej skargi.

Patrząc na waszą ogólną relację na serwerze, mam lekkie zdziwienie co do skargi. Wcześniej normalnie ze sobą korespondowaliście i graliście w jackpot. @ P1terek  napisałeś nieraz za dużo, jednak widzę, że było to w formie żartu i do kolegów, także nie ma w tym wiekszej furory i powodu do wyolbrzymiana. Do sytuacji z kickiem, przyznaje rację @ qqh totalna skucha i poczucie się. Rozgrzewka głównie odznacza się tym, że nie ma w niej zasad i ludzie biegają szukając się po mapie, bez większego sensu. Wyrzucanie gracza, który absolutnie nie naruszył regulaminu, tylko twój kaprys to totalna dziecinada, oraz złamanie regulaminu administratora. Co prawda wiadomości ze steama w teorii nie powinny mieć tu nic do zanczenia, jednak jeśli już ujrzały światło dzienne to chcę ci powiedzieć @ P1terek , że też nie byłeś święty. Dziś kończy się to dla ciebie tylko upomnieniem, oraz minusem.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.