Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Faceit LvL 1 
Nick osoby na którą składasz skargę: Don Pedro
Opis sytuacji: grałem sobie spokojnie do momentu aż "Don Pedro" dołączył do mojego teamu. W pewnym momencie zaczął wyśmiewać to że nie dostałem się do administracji , zadawał pytania typu " jak tam twój admin " " czemu cię nie przyjęli " itp w sposób wysmiewczy , chciał mnie poprostu sprowokować , a drugi admin umzi specjalnie zmienił team żeby posłuchać i wrazie gdybym zaczął wchodzić w dyskusję z ( adminem ) "Don Pedro" dać mi muta.
SteamID oskarżonego:https://steamcommunity.com/profiles/76561198282161036/
Data i czas zdarzenia: 30.11.2022 jakoś przed 16
Dowód (ss/demko): wszystko opisane w opisie sytuacji , wszystko działo sie na vc.

Opublikowano

Odnoszac sie do sytuacji, zapytalem sie go tylko dlaczego nie dostal sie do administracji, nie wiem gdzie Faceit uslyszal to jako "wysmiewcze". To, ze zawsze praktycznie sie smieje to kazdy wie kto gra ze mna dluzej, kulturalnei zapytalem sie tylko dlaczego odrzucili twoje podanie. Widzialem ostatnio ze prowadziles konwersacje z MaTsem na temat twojego odrzuconego podania, ze niby MaTs sie "sprzedal" do administracji, ze obrazasz ludzi, chcialem dowiedziec sie cos wiecej na ten temat. Po prostu zapytalem sie dlaczego nie dostales sie do adminstracji i pozniej chcialem sie zapytac o co poszlo. Naprawde nie wiem w czym problem w takim pytaniu. Jezeli cie to urazilo to sory

.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Faceit LvL 1
Mówiąc tutaj o mnie, jesteś w kompletnym błędzie.
Zaczynając od początku, sytuacja wyglądała w ten sposób iż zmieniłem team ponieważ wygodniej mi grać jednak po stronie ct niż po stronie tt.
Owszem zmieniłem team, ale nie specjalnie. Gdy byłem w ct (admin/don pedro) zadał ci pytanie w stylu dlaczego ci nie przyjęli podania, nie jestem pewny czy to tak było, ale coś w tym stylu, don pedro nie chciał cię nawet sprowokować, normalnie się ciebie zapytał, ty chyba mu nie udzieliłeś odpowiedzi.
Odnosząc się do tego "żeby posłuchać i wrazie gdybym zaczął wchodzić w dyskusję z ( adminem ) "Don Pedro" dać mi muta"  jesteś w błedzie, ponieważ nie przyszło mi nawet takie coś na myśl.

Opublikowano

Po drugie ty w dzień kiedy podanie zostało odrzucone zapytałeś się na czacie : " boli cię to ? " Gdy prowadziłem zwykła konwersacje z administratorem " MaTs"  , jaki był tego sens ? wiadomo że sie zdenerwowałem , a później ja wychodzę na tego co wyzywa kogoś bez pretekstu xd

• Haha 1
Opublikowano

Umzi jeżeli chodzi o ciebie , wyzywasz ludzi jak ci nie idzie , kickujesz gracza dlatego że skakał obok ciebie i po chwili zginales , po czym śmiejesz się z tego ? :D

• Haha 1
Opublikowano

Faceit LvL 1
Pokaż mi demko na którym wyzywam ludzi oraz kickuje za nic, jest regulamin i znam Taryfikator Kar więc się do niego stosuję.
A jeśli mi nie idzie w grze to zawsze mówię na chacie głosowym że nie chce mi się grać, a nie że wyzywam graczy.
Wspomnę tu o tobie i o twoich prowokacjach na serwerze, było ich dużo.

Opublikowano

Don Pedro to jest słowo przeciwko słowu , zaraz będziecie 3v1 robili , nie widze sensu dalej kontynuować konwersacji , ponieważ jeden drugiego krył będzie.

• Haha 1
Opublikowano

Zdenerwowalo mnie to dlatego że pierwsze słowo po wejściu na serwer słysze takie głupie pytania , postaw się na moim miejscu i może zrozumiesz.

• Haha 1
Opublikowano

Wtrące się w temat. 

Jako admin serwera widuję gracza Faceit Lvl 1 dość często - praktycznie codziennie. Gracz jest bardzo kontrowersyjny ponieważ używa bardzo często ironii i sarkazmu w celu sprowokowania głównie adminów w tym mnie ale również innych graczy. Z 2 czy 3 razy dawałem mu mute za nadużywanie mikrofonu, kickowałem i nie dawało to żadnego rezultaty. Kpiną jest ta skarga bo nie było sytuacji aby któryś za adminów nadużywał "władzy", pyskował, prowokował czy nadużywał mikrofonu. Są to admini dość dojrzali i opanowani. Nie wnikam w kwestię ich doświadczenia, umiejętności, skilla w grze et cetera.

Nie było mnie w tamtej chwili na serwerze ale z perspektywy całokształtu jak i tego na ile poznałem każdą z tych osób sądzę, że skarga jest kompletnie niezasadna i to oskarżyciel powinien dostać warna.

• Haha 1
Opublikowano

skoro mats nie może sie wypowiedzieć i nie ma sensu konwersacja "3v1" to jaki sens jest tej skargi skoro nie chcesz aby swiadek z ktorym pisales na czacie na temat "sprzedania sie". MaTs moze tylko potwierdzic ze byla taka sytuacja oraz, ze zapytalem sie czy "boli cie to" jak pisales na temat ktory wspomnialem wers wyzej.

Opublikowano

Drogi MCK , powiedz mi kiedy dałeś mi " 3 razy mute " oraz kick'a , dostałem raz muta za napisanie na czacie słowa " es " po wygranej rundzie. O tym właśnie mówie zaraz zbierze się całe grono administracji i będzie " nie wiem ale sie wypowiem ". Jak powtarzam 2 raz nie widze sensu prowadzić dalej tej konwersacji.

Opublikowano

Don Pedro niech mi da screen/demko i zobaczymy czy tak było bo nie przypominam sobie takiej frazy której ty użyłeś , tak chodzi o " sprzedał " jakbyś dalej nie rozumiał.

Opublikowano
4 minuty temu, Faceit LvL 1 napisał(a):

Drogi MCK , powiedz mi kiedy dałeś mi " 3 razy mute " oraz kick'a , dostałem raz muta za napisanie na czacie słowa " es " po wygranej rundzie. O tym właśnie mówie zaraz zbierze się całe grono administracji i będzie " nie wiem ale sie wypowiem ". Jak powtarzam 2 raz nie widze sensu prowadzić dalej tej konwersacji.

Skoro nie widzisz sensu na wytłumaczenie i udowodnienie sytuacji to po co ta skarga? To jest coś w stylu "zrobię awanturę, ale niech sami se gadają". Szukasz atencji? Nudzi Ci się i chcesz wokół siebie zrobić zamieszanie? Robisz w tym momencie identycznie to samo co na serwerze. Historię banów każdy admin i headadmin może sobie sprawdzić. 

Skończ pisać post pod postem jeśli nikt jeszcze nie odpisał - używaj opcji edytuj bo po to ona jest. 

Nie ma znaczenia ilu adminów się tu zbiegnie. Mogę zawołać cały serwer i 90% graczy potwierdzi moje słowa. Robisz z igły widły, stawiasz siebie w roli ofiary a prawda taka, że to Ty najwiecej pyszczysz na serwerze. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Chłopie ja już wytłumaczyłem 10 razy , on mnie przeprosil lecz co chwile dodajecie coś od siebie dlatego próbuje zakończył konwersacje , rozumiesz ?

• Legenda
Opublikowano

Co wyście odwalili w tym temacie 

Edit://

Wszyscy dostaliście po 2 punkty ostrzeżeń, za brak znajomości regulaminu, spam i wdawanie się w dyskusje. To jest chore. 

• Lubię to! 8
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.