Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
-=byku=-

Ban -=byku=- przesada!!!! ;/ ;o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem gdzie napisać, ale chciałbym aby wszyscy forumowicze co zobaczą wypowiedzieli się i napisali czy waszym zdaniem to co zobaczycie i USŁYSZYCIE bo wszystko  słychać nadaje się na bana?! .. Prince ładnie rozpisał im tam demko były zdj gdzie było all widać a oni sobie stwierdzili, że dadzą bana, mimo że wiekszość, ba znaczna większość była za tym, że gra była czysta... Bez przesady to jakaś kpina, napisałem tam odwołanie od bana ale czeka na zatwierdzenie przez Moderatora.

Mam małą wątpliwość co do Admina GTX dałeś tam demko i strasznie zależało Tobie na banie, jednak widząc demko moje i kolegi co daliśmy UB "rybnik" on mniał znaczne gorsze akcje niż ja a tam jednak nagle wszystko słyszałeś a u mnie nic wedle twojej oceny i co Tobie napisał tam Prince, przypadek? Nie sodzę... Jestem skłonny mysleć, że ten ban to twoja zasługa aby mnie najzwyczajniej się pozbyć, jednak ze mnatak łatwo nie idzie wygrać, będę walczył o coś co wiem, że nie jest prawda i wiem, że gram czysto...

BL ---> http://forum.blacklisted.pl/index.php/topic/20279-0140016346-byku/
BL ---> http://www.blacklisted.pl/app16008,steam_0:1:40016346.html

FORUM: http://katujemy.eu/index.php?/topic/5299-byku/

P.S Nie będą mnie banowały jakieś dzieciaki z gimbazy kur... ! Nie mają pojęcia o CS a jest jakimś parszywym sędzią co banuje za czystą gre, pajac... Sorki że to napisałem ale jestem zdenerwowany.

Opublikowano

Walcz, powodzenia.

Po prostu Twoja gra różni się od gry blaszki, zupełnie inny movement.

n1s to nie jest dziecko, zresztą jak i cały bl, średnia wieku to nie jest 16 lat.

Ponadto, ja nadal uważam że odpalasz, tylko z tym się kryjesz i dobrze wiesz że sympatią Ciebie nie darzę, ale nie mam nic wspólnego z "załatwionym banem"

n1s rozpisał akcje bardzo dokładnie, on jak i ja nie gramy od wczoraj, tylko te czasy siegają since 2003, jak i 2000 i to nasze zdanie.

Powodzenia w odwołaniu.

Życzysz powodzenia bo już iwesz, że nic nie da?? Ja też nie gram od wczoraj i nie odpala ;)

Opublikowano

Czekamy na werdykt Twojego odwołania. Ja swoją ocenę mam, przedstawię ją później.

Prince też nie jest nieomylny. 

Opublikowano

Jak dla mnie jest to troszkę śmieszne ponieważ było już wiele tematów tego typu. Sam jeszcze raz przejrzę dokładnie demka. Dam ocenę potem

EDIT : Byku odszedł z sieci.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.