Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór:

Twój nick:Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK

Nick podejrzanego:  Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK
Rodzaj cheata: wh 
Data/Mapa: dzis, dust
Serwer (mod): DD2
IP/SteamID podejrzanego:  
STEAM_0:1:2152746
Dowody: zip : http://www78.zippyshare.com/v/TpoFFdN9/file.html

Blaszka jest na prawde pozytywną osobą jednak według mnie nie gra czysto. Proszę o rozpiskę "sytuacji oznaczonych przez moją osobę" przez kilka osób.

Nagrałem to demko po zgłoszeniu Danio, tamte sytuacje również wszystkie czyste nie były.

Rozpis:

1.  11:03 - pierwsza akcja (gala) , oczywiście awp słyszał jednak gdzie? - na romanie. Następnie modelowo wyczekane, dokładnie 11:08.

2. 11:12 - druga akcja (gala - resp) gracz ktory zeskoczył poleciał dalej (słychać to dokładnie) o modelu vip  ni widu ni słychu. A tu nagle wycelowane modelowo - hs.

3. 11:15 - akcja trzecia (resp ct) powiedzmy że czysta choć polemizowałbym. Dlaczego? A no dlatego iz gracz uciekający mógł znaleść się wszędzie na respie - jednak pewny strzał jeszcze nie do końca wychylony.

4.  11:19 akcja czwarta (brama) Według mnie całkowicie spalona, pewnie wycelowane. Nie było go słychać,  tyylko i wyłącznie AK swojego członka teamu

5. 11:56 (gala) Również dokładne wycelowanie, oczywiście rzucił FB jednak za dokładnie :)

6. 12:08 (gala) dwóch zabitych, lekkie przyczekanie -> skok od razu z wycelowaniem na model kampiący skrzynki.

7. 13:21 - Spalona całkowicie, gracz na kucaku ( cicho ) podchodzi. Ta akcja według mnie przypieczętowała całą sprawe.

+ jeszcze raz środeczek -> cofniety z trupa : dokłanie 13:28 - modelowo wycelowane. 

+ 13:46 Strzelił  prosto w model ( ktory wychylił oczywiscie ) i zamiast dobic odbił w drugą stronę. Według mnie pomyslał ze sie spalil ale to juz taki mały dodatek. 

Proszę o rozpisanie przez was poszzczególnie rozpisanych akcji, w podanych czasach proszę o szybkość dema 1/2. 

Nie zamykajcie tematu po pierwszej opini !

Opublikowano

Mam jeden zarzut :)

IP/SteamID podejrzanego:  STEAM_0:1:2152746

Odpal w CDP i sprawdź czy na pewno tam widzisz takowy SID. A co do dema trwa ono jakieś 2,5 minuty, jakoś tak.

GL # HF :)

Opublikowano

11:03 b-

11:12 b-

11:15 b-

11:19 b-

11:56 b-

12:08 b-

13:21 b-

13:46 b-

Bleteczka ty weź wiecej demek nie rozpisuj prosze :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.