Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Zmiana na ONLYMIRAGE #6  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto dodać?

• TAK
      6
    • NIE
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, testuje nowe rozwiązania odnośnie blokowania bombsite'u podczas niewielkiej ilości CT i mam pewien pomysł, natomiast  nie jestem pewny czy się sprawdzi. Dajcie znać poniżej, co myślicie lub zagłosujcie w ankiecie. Jeżeli ktoś uważa, że to bezsensowny plan, to niech da znać dlaczego tak myśli...

@ Admin CS:GO [ONLY MIRAGE #6] @ MrVarnaz  @ Chumi  @ Bartłomiej

Nowy plugin blokowałby możliwość wejścia na konkretny bombsite z każdej możliwej strony;

Spoiler

image.thumb.jpeg.52b58243240efd598ff82feae1e5565a.jpeg

6825243F4A7356B894E759F75368606AB07094E8

C113A7741406F19D3CD8D66F500882AF02BBF984

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem dosyć neutralny jednak z przewagą na tak. Dlaczego? Skutecznie zapobiegło by to trollowaniu podczas gdy jest mało osób i pojawia się ,,Only A'' a i tak chodzą B nie skupiając się na rozgrywce. Sprawiłoby to, że gra byłaby bardziej dynamiczna i pomysłowa. Jednak ograniczyłoby to możliwości wejścia na site. Często TT przechodzi przez A dopiero później kierując się na prawidłowy bombsite. Chyba, że mid zostaje w użyciu to jestem jak najbardziej na tak!

Edit: W takim razie pomysł bardzo dobry!

Edytowane przez walter biały
Lexior  

MID byłby otwarty bez względu na blokowany bombsite :default_biggrin:

• Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Imo bardzo fajny pomysł ! Jest to ciekawe urozmaicenie rozgrywki i nie daje az takich możliwości kutaszenia XD | Jestem na tak 

Edytowane przez Clodie_god
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Pomysł bardzo kreatywny wydaje mi się to dobrym sposobem na urozmaicenie gierki pod względem rozgrywki jak i samej dynamiki. Jestem na Tak

Edytowane przez Snorlaxx
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Nieźłe chociaż osobiście byłbym za pluginem ktory przy małej liczbie graczy dałby możliwość w trakcie zakupów glosowania na ktory BS by chcieli iścc a nie jak jest teraz po prostu jest losowany.

Jeśli jesteś pewnien pluginu ktory by nie powodował innych błedów to można dodać i zobaczyć jak sie sprawdza.

Edytowane przez VII
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.