Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Top G

SteamID: STEAM_1:1:448555719
Staż na serwerze: jakieś 3/4 tygodnie 
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Top G/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Adminem byłem łącznie przez parę lat, czy to na 1.6 czy to w globalu, a i nawet w mc sie zdarzyło xd 

Znajomość SourceMod [1-5]: 6,5, musiałbym sobie poprzypominać niektóre rzeczy, bo od ostatniego adminowania minęły jakieś 2 lata. 

Konto Prime?: Oczywiście 
Sprawny mikrofon: ofcourse 
Mutacja głosu: Jasne 
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: no tak 3/5 godzin, aktualnie z domu sie nie ruszam, bo ludzie to ku*** i nie ma sensu do nich wychodzić. 
Dlaczego właśnie Ty?: Dlaczego właśnie ja hmmm, dobre pytanie, no to tak, strzelać coś tam potrafię może nie za dobrze ale jednak, cheatera potrafię rozpoznać po jednej akcji, lecz też jestem człowiekiem i błędy się zdarzają.

Przez graczy jestem raczej lubiany, z nikim na serwerze kosy że tak powiem nie mam, i jestem już dosyć   rozpoznawalny  na serwerze. Na serwerze jestem raczej spokojny, lecz jak już się uniosę to albo dla tak zwanej beki,

albo dlatego żeby moja drużyna zaczęła cokolwiek robić, no i wydaję mi się że jestem stworzony na to stanowisko. Pozdrawiam i mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam. I przepraszam za to konto, lecz na stare nie logowałem się z 2 lata też i chyba usunęliście, bądź ja nie pamiętam ani loginu ani hasła. 

Opublikowano

Jestem na NIE

- Z kulturą Ci nie po drodze, 

- obrażasz graczy 

- nie panujesz nad nerwami, możesz przez to zepsuć serwer, nad którym ktoś pracował wiele godzin. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na nie 

-odkąd wróciliśmy na serwer i gramy częściej to wyzywasz i to nie raz, 

- jesteś niekulturalny 

+wiek

Dodam tylko, że jak ktoś Ci się pod podaniem wypowiedział to go wyśmiewasz

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

+Wiek 

CYTUJE "6,5, musiałbym sobie poprzypominać niektóre rzeczy"  Piszesz że znasz sm w skali 6,5 a czyli znasz doskonale komendy a napisałeś że musisz se przypomnieć to wychodzi na to że nie znasz sm i to co napisałeś jest bez sensu

- kultura języka

- Masz ciągłe problemy  jak inni gracze grają, to nie jest mecz rankingowy tylko for fun.  

+ Konto Prime

- Krótki staż 

+ Mutacja

- Mało czasu tygodniowo

JESTEM NA NIE !

Bądź bardziej kulturalny Pozdrawiam!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Obecnie jestem na NIE !
Powód :
-   Kultura 
-  Wyzywanie 
-  Nadmierne używanie wulgaryzmów 
+/ Wiek

W tym miesiącu zachowanie które nie pasuje na administratora !
Jeśli w najbliższym miesiącu zmienisz zachowanie to może zmienię decyzje.

Pozdrawiam !!

Zrzut ekranu 2022-11-27 122529.png

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Popraw zachowanie na serwerze oraz kulturę i wizerunek wśród administracji bo na razie jest naganny 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.