Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick:qq

2. Imię: Dan

3. Wiek: 15

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/qq/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):Mam 

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: 2/3 dni w tygodniu

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 6/8

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Chcialbym pomoc serwerowi w aktywnosci i pomaganiu zbanowania cheatrow lub ktorzy nie przestrzegaja regulaminu poniewaz jest szkola lub ktos jest w pracy to duzo adminow jest nie aktywnych a ja duzo spedzam czasu na serwerze moze na game trackeru nie mam duzo godzin ale spedzilem juz ponad 3 tygodni na serwerze mam rozpoznawalnosc nie jestem konfliktowy i zawsze pomoge graczowi jesli ma jakis problem na serwerze only mirage.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]: tak

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): tak

11. SID (SteamID):https://steamcommunity.com/profiles/76561198082379516/

12. Kontakt: 𝕢𝕢#6666

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]:tak
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]:tak

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:tak

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem neutralny

- niespełnione wymagania

+/- aktywność

+/- kultura

+ chęć pomocy

+ znajomość obsługi admina, o ile jest prawdziwa

• Lubię to! 1
Opublikowano

jestem neutralny

+aktywnośc 

+znajomość obsługi admina

+rozpoznawalnośc

-kultura

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Pierwszą kwestią jest twój wiek, ale jak to mówią "Wiek to tylko liczba", jednak u Ciebie nieraz zdarza mi się zauważyć przejawy twojego. Mówisz o tym, że jesteś często aktywny na serwerze a jesteś w stanie poświęcić 2/3 dni w tygodniu? Lepiej w jeden dzień wyrobić 4h, czy codzienne granie po 0.5h? Klucz jest w systematyczności, oraz zaangażowaniu. Pokaż, że ci zależy i potafisz, bo póki co zauważyłam u ciebie zgłaszanie cheaterów na publicznym czacie a nie prywatnym z administratorem, poprzez np. Steam, u@ i !report. Zdarza ci się to regulanie, tak samo zdradzanie tożsamości admina, gdzie jest sens w pisaniu np. "ally banuj" na czacie do wszystkich? Dajesz wtedy znać nie tylko o byciu admina na serwerze, ale też kto nim jest. Popraw znajomość regulaminu i napisz podanie szczerze. Zapraszam do zgłoszenia kolejnego podania w przyszłym tygodniu.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.