Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Faceit LvL 1

Imię:Maciek

Steam ID:STEAM_1:1:734440801

Czas spędzony na serwerze (LINK - GT): GameTracker.com : Player Page for Faceit LvL 1 ponad 15h

Doświadczenie:Mialem admina na serwerze 5vs5 ( inna sieć)

Znajomość komend admina w skali 0-10: 6,5/10

Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:uważam że powinienem zostać administratorem na serwerze ponieważ spędzam tam sporo czasu , zazwyczaj w godzinach porannych ( mało administratorów siedzi na serwerze o tej godzinie) oraz chciałbym pomóc w banowaniu osób które nie przestrzegaja zasad. Mam na imię Maciek , chodzę do 3 klasy technikum ( technik informatyk) , pochodze z województwa lubelskiego jestem kulturalny dla osób które są kulturalne dla mnie ( nie będę kłamał że jestem nie miły dla osób które mnie prowokują / wyzywają ) dużo gadam , jestem przyjazny. Interesuje sie programowaniem , robię serwery Minecraft , robię też grafiki na zamówienie. Uprawiam dużo sportu , gram w klubie piłkarskim ( amatorsko) oraz lubie grać w koszykówkę.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?:od 2,5h - 4/5h dziennie 

Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK

Akceptacja regulaminu admina/serwera: [ TAK / NIE ] TAK

Kontakt: Ig - kraptoszef , discord - kraptoszef#2252

Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Main tak , konto na którym gram na serwerze ( nie ) ponieważ nie chce mi się zbierać kredytów od początku :D

Potrafię rozpisać demko: [ TAK / NIE ] Tak

Składka (5zł miesięcznie)*: [ TAK / NIE ] Tak 

kejmaN.  

Żeby podać link do GT, niepotrzebne jest konto na tej stronie. Wchodzisz w panel ""statystyki graczy", który znajduje się u góry forum (lista serwerów) i wpisujesz tam swój nick. Uzupełniłem to za Ciebie tym razem. 

• Wow 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.