Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ◐ Kiedro® ◑ 

Nick admina banującego: dejmano

Data/Mapa: 14:58 | 23/11/2022

SteamID: https://steamcommunity.com/id/Wazowskisad/

Serwer (mod):  ██★ MIRAGE #2 ★ ██ Katujemy.eu • 1...                             

Opis sytuacji: a więc wszedłem na serwer, zagrałem 2 rundy i byłem delikatnie zbulwersowany tym ze nadal nie mam vipa kotrego zakupiłem juz łacznie 4 razy więc po zostaniu zabitym przez innego gracza uzylem wyrazenia cytuje "k**wa s**ato" tamten coś odpowiedział (również wulgarnie) po czym napisałem "skończ 13 lat" i wyszedłem z serwera w celu ponownego połączenia aby sprawdzić czy vip będzię działać, po spędzeniu okolo 5 min na forum katujemy i szukaniu działu na temat nie działających vipów chcialem ponownie połączyć sie z serwerem niestety zastałem komunikat ze zostałem zbanowanmy. Według pana dejmano (aczkolwiek nie wiem czy zasluguje na odnoszenie sie do niego na pan) uzywałem licznych obraz oraz UCIEKŁEM ( mowa tu o mim wyjsciu z serwera w celu ponownego połączenia się) co skutkowało nałożeniem przez niego na mnie bana o dlugosci 24/h. Nie jestem dokładnie zapoznany z taryfikatorem waszego serwera ale domyślam sie iż nie powinno sie banowac gracza za jednorwazowa obraze, zrozumialbym gaga/muta lub tez ostrzezenie no ale cóż. Wiem że nie zachowalem sie prawdilowo obrazajac gracza ale mam chyba #1 top time i dostalem gaga moze raz a tak nikt na mnie jakos bardzo nie narzekał, takze nie zgadzam sie z decyzja o 1 dniowym banie i prosił bym o jego umożenie z dniem dzisiejszym. Pozdrawiam.

• Legenda
Opublikowano

Latało info na czacie admina, żeby po usługi zgłaszać się na forum, więc dlaczego reconnect miał tu jakoś zadziałać? Na moje wyglądało to jak zwyzywanie kogoś i ucieczka przed karą, mniejsza. To tylko moja wizja.

Wczoraj i już wcześniej zdarzały się u Ciebie wyzwiska graczy, ale nie miałem okazji upomnieć/ukarać. 

image.png

Było info o upomnieniu z mojej strony, mimo to, że mogłem od razu ukarać. Dzisiaj sytuacja się powtarza;

image.png

Finalnie oboje skończyliście z karą, kolega dostał insta blokadę za użycie ostrych słów, chociaż sam nie wiem czy nie za krótką.

25 minut temu, Kiedro napisał(a):

Wiem że nie zachowalem sie prawdilowo obrazajac gracza ale mam chyba #1 top time i dostalem gaga moze raz a tak nikt na mnie jakos bardzo nie narzekał, takze nie zgadzam sie z decyzja o 1 dniowym banie i prosił bym o jego umożenie

To nic nie zmienia, każdy jest traktowany tak samo, o czym miałeś okazję się przekonać.

2.5 Zakazane jest reklamowanie stron z chitami (Gag Permanentny | Ban 10080mim. - permanentny)

Zalecam zmienić steam tag w grze, bo za reklamę czitów są permy. 

• Lubię to! 6
  • Haha 1
Opublikowano

Zgadzam się z @ dejmano  i długość zostaje. Pierwszą blokadę komunikacji dostałeś ode mnie. Widziałem po tobie poprawę, ale jak widać, tylko kiedy ja przebywam na serwerze. Wierzę, że to będzie wystarczająca dla Ciebie nauczka i już to się nie powtórzy. 

pozdrawiam, kajoj. 

• Lubię to! 5
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.