Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ❤️ Katujemy.eu

Nick admina banującego: mini umzipumpi

Data/Mapa: 11-21-22 22:56

SteamID: 76561199423462802

Serwer (mod): 5vs5 #2                               

Opis sytuacji: Wczoraj wieczorem dostałem nie słusznego bana za różne wspomagacze do gry których rzekomo używałem tylko że nawet moje statystyki nie były pokaźne na to że bym cheatował ani nie jestem pewien czy admin wogule mnie sprawdzał chciałbym się od tego odwołać ponieważ nie było na mnie żadnych dowodów na to że używałem jakiś nie legalnych programów. Pozdrawiam 

• Dzięki 1
Opublikowano

Aktualnie nie jestem w stanie opisać demka, przez wyskakujące błędy na komputerze. 
Jednakże przepraszam za ten problem.
Mogę zrobić tylko tyle na chwilę obecną:

Demko w którym gracz został zbanowany: http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1669066720-1669068504.zip

Pamiętam iż gracz zagrał parę rund pierwszej części, obserwowałem gracza, czasem zmieniałem gracza na spec żeby zobaczyć czy gracz dalej tak jak grał. Grał inaczej, obserwując go było widać że się kryje.
Obserwowałem go jeszcze kilka rund i było dosłownie identycznie, więc postanowiłem zbanować gracza.

Demko mecz przed banem: http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1669064020-1669066718.zip

Siedząc na spec, obserwowałem wielu gracz, jednakże ten gracz wpadł mi w oko. Gdy gracz nie był obserwowany grał podejrzanie, a jak już był obserwowany grał bardzo źle na to jak grał wcześnie.
Nie obserwowałem go parę rund, ale co chwilę do niego wracałem i było dokładnie tak samo. 

Gość
(edytowane)

To nie jest rozpiska. Proszę o podanie czasówek z dem.

Edytowane przez Gość
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.