Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje id nick#1234: DoMci4k#8992

Ile czasu możesz poświęcić na  discord: Praktycznie to mogę co chwile wchodzić na serwer discord przez telefon wiec to jest akurat żaden problem wiec myśle, że cały dzień mogę poświecić

Parę slów o sobie: Mam na imię Dominik,lat 17, uczę się zawodu mechanik pojazdów samochodowych, w wolnym czasie siedzę sobie przy kompie lub z dziewczyna, w csa gram już około 10 lat, jestem osoba aktywna i pomocna i umiem przyjmować krytykę.

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem osoba bardzo aktywna i można mi zaufać ponieważ mogę w każdej chwili wbić na serwer i pomoc danej osobie np. Jak osoba stworzy ticket to mogę nawet odpisać odrazu gdzie to jest bardzo potrzebne bo do teraz ciężko otrzymać wiadomość natychmiastowo (rozumiem ludzie pracują itd) wiec myśle, ze nadawałbym się na posadę admina dc

Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: w skali 0/10 to 11/10 

Kontakt: discord,Steam,forum, ewentualnie mogę podać fb 
Gość

Na ten moment podanie odrzucam, popraw aktywność i zgłoś się ponownie za tydzień. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.