Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze:Fiktor katujemy.eu
Wiek 13 
Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/fiktor Katujemy.eu/145.239.237.106:27130/
Doświadczenie w adminowaniu:tak 
Znajomość sourcemoda [0/10]:2 ale szybko  się ucze
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: bardzo dużo
Dlaczego Ty?:ponieważ jestem sprawiedliwy miły i nie wyzywam nikogo

Posiadasz mikrofon?:tak
Kontakt:dicord fiktor#6256
SID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199207755890/

Posiadasz konto prime?:tak

Opublikowano

Niestety na nie. Podanie nie przekonuje. Jedyny plus to GT, chociaż gdyby popatrzeć z drugiej strony to grasz od niedawna.

2 godziny temu, fiktor napisał:

Doświadczenie w adminowaniu:tak 
Znajomość sourcemoda [0/10]:2 ale szybko  się ucze

To się ze sobą gryzie. Nie da się mieć doświadczenia i jednocześnie nie potrafić podstawowych komend SM.

Wiek 13 

Dużo się pisze o młodych i "dojrzałych jak na swój wiek" osobach, ale ja byłem, jestem i raczej zawsze będę przeciwny przyjmowaniu aż tak młodych osób. Mogą potrafić się zachować, ale nigdy nie będą potrafić trzymać emocji w momencie, gdy zacznie się na serwerze tzw. "kongo". Często takie osoby podejmują niepotrzebne dyskusje i wychodzą z nich niestety przegranymi i ośmieszonymi. Siłą rzeczy większość osób (większość =/= wszyscy) starszych będzie na wygranej pozycji i tak młoda osoba nie jest w stanie tego ogarnąć, jakkolwiek by się nie starała.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: bardzo dużo

Dla jednego bardzo dużo to 2h tygodniowo, dla drugiego - 40h. To w końcu ile?

Dlaczego Ty?:ponieważ jestem sprawiedliwy miły i nie wyzywam nikogo

Mało przekonujące. Większość z nas jest, a przynajmniej się stara. :D

To nie jest SID.

I na koniec - konto STEAM. Niby konto nie gra i nie ocenia, ale ze stażem 300h z czego 60h w ostatnich dwóch tygodniach nie widzę Ciebie jako dobrego admina, który będzie potrafił rozróżnić czitera od lepszego gracza. Z rozpisywaniem jakichkolwiek dem też może być problem.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.