Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: FReszu 

Nick admina banującego: Clodie

Data/Mapa: 17-11-22 20:38:29

SteamID: STEAM_1:0:733037612

Serwer (mod):  onlymirage#6                              

Opis sytuacji: Witam, 3 ta sama sytuacja zbanowany za wh choć niedawno zostałem odbanowany teraz znowu ban proszę o rozpiskę wallhacka . Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Opublikowano

No to tak jak sam wspomniałeś jesteś po 2 czy tam 3 banie wiec samo to mówi za siebie. Wiem że patrzenie na to pod kątem tego czy ktoś ma prime albo nowe konto nie jest zbyt odpowiedzialne ale nie jestem jedyną osobą na serwerze która zauważyła że coś jest nie tak :D 

===================================================================================

29:28 - 1 kill okej zrozumiały jednak 2 kill bardzo dziwny (bez żadnego infa ani nawet nie widząc typa z pełnym przekonaniem wiedział że tam będzie XDD)
około 20sek później - nie miał prawa wiedzieć o graczu w connectorze jednak postanowił że o nim wie 

===================================================================================

*Mogły to być lucky akcje ale mi się nie wydaje dlatego właśnie poleciał ban*

Pozdro <3

Gość

Decyzja 48h

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.