Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: NeQo

Nick admina banującego: MCK

Data/Mapa: 15.11.2022 21:15

SteamID: STEAM_0:1:585735301

Serwer (mod): 5vs5#2                                

Opis sytuacji: Wbiłem sobie na serwerek po formacie i po 30 sekundach dostałem bana :) UWAGA nawet nie zrobiłem kila :) A admin z non prime jest spłakany ze 10 lvl faceit potrafi strzelać :D

//edit : Do jednego demka może się co najwyżej przyczepić bo grałem sobie z ziomeczkiem o nicku Rausik i no nie powiem siedzieliśmy razem na ts i podawał info ale nie zawsze :) Lecz fakt tak było za co należy mi się warn co najwyżej :) 

Opublikowano

Bardzo miło, że napisałeś odwołanie.

Ban dotyczy sytuacji sprzed paru dni. Widywałem Cię tu już wiele razy i nie grasz jak 10lvl fc - to raz.

Dwa - dwuletnie konto, które ma 9700h? Parę dni temu miałeś 9500...

Trzy - ZAWSZE robiłeś staty bardzo przeciętne rzędu 10/10, 20/10 itp.

Nigdy Ciebie nie sprawdzałem bo nie było najmniejszego powodu. Jednak sytuacja w której zrobiłeś 18:1 i to jak grałeś, wszystko wiedziałeś, strzelałeś magiczne headshoty skłoniło mnie do sprawdzenia Twojej gry ze specta. I w tym momencie NAGLE przestałeś grać :) Po chwili miałeś już znowu przeciętne statystyki i olałem kwestie spectowania bo najwyraźniej albo się domyśliłeś albo masz hack-spect (informuje, że ktoś Cię obserwuje).

Pobrałem sobie demo z dnia 2022.11.11 z godziny 19:36-20:07. Niżej link

Dziwnie zacząłeś grać od momentu w którym chwilę byłeś afk po czym inny admin dał Ci kick'a za to. Wbiłeś ponownie ze statami 0/0 i zacząłeś grać jak pros, ale nie w moich oczach. Nie spectowałem, wyszedłem z serwera, poczekałem na demo i obejrzałem sobie. 

Rozpiskę podrzucę za chwilę, muszę ponownie przejrzeć demo i rozpisać spalone sytuacje.

Rozpiska dt dema z dnia 2022.11.11 z godziny 19:36-20:07

http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1668191767-1668193650.zip

22:36 dołącza do gry po kicku za afk

22:50 - dziwny peek, wychodzi w timing

23:15 - wcelowany w jungle (mógł wiedzieć), nie sprawdził nic innego

23:30 - tym razem już nie sprawdza schodów jak rundę wcześniej, odrazu wcelowany w ticket i czeka aż wyjdę

24:40 - już wie, że okno - niby wygląda normalnie ale patrząc na resztę akcji...

25:35 - wie, że w smoke

26:45 - najpierw sprawdza gdzie stoi gość za sidem by móc na walku przejść dalej. Nie sprawdza nic innego, ani auta, ani ławki, ani elektryka, ani sideB. Odrazu wychodzi wcelowany w pierwszą postać na shorcie - było dwóch, dziwnie celownik przeskoczył mu na drugą postać. Drugi podchodzi i odrazu także w niego wcelowany.

27:00 - nie pykło, prefire.

27:25 - tylko zerknął by zorientować się w sytuacji i odrazu w schody bo on wyjdzie jako pierwszy

27:40 - fajnie w tym smoke próbował ugrać - zerka gdzie stoję. Rozgląda się, celuje w gościa na schodach - widzi po prostu wszystko. To chyba jedna z najbardziej spalonych akcji. Zabija mnie będąc odrazu wcelowanym i później drugiego, także wiedząc gdzie stoi.

28:25 - i już wie. Nie sprawdzi czy ct nie podszedł na rampe i nie stoi w rogu. Odrazu czeka na gościa który jest w smoke - po prostu wie :)

28:50 - peek niby normalny, ale jednak nie stoi tutaj tylko obok. Nie sprawdza nic innego, zawsze celuje tam gdzie ktoś jest.

Drugie demo: z dnia 2022.11.11 z godziny 20:07-20:51

http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1668193653-1668196275.zip

3:00 - pewniak, że w jungle

3:40 - niby spojrzał na schody, ale oczywiście jest czysto wiec wychyli na boku by zabić obu z A. Najpierw peek odrazu z celownikiem na postaci, a potem odrazu wie, że drugi jest za fire boxem. Dziwne te strzały były - nie wiem czy to jakiś silent aim czy wina jakości dema. CT z firebox nawet nie wyszedł, a i tak headshot. Gdy strzela do tego z jungle, także dziwnie to wygląda. U innych graczy "siada" normalnie.

4:10 - wcześniej gdy wchodził do pałacu jakimś cudem nie sprawdzał tych pozycji. Oczywiście wychodzi z celownikiem na głowie i headshot.

4:35 - wie + dokladnie wcelowany. Dopóki ct stoi w jungle to stara się celować w głowe, ale gdy kuca to zauważyć można, że celownik również schodzi w dół

5:10 - niby wydaje się być normalne, ale nie przestaje strzelać gdy zabija pierwszego, widzi przez sciane że w ogień wejdzie drugi.

6:25 - niby dostał wcześniej info, że "under chyba", ale oczywiście idealnie w timing. Poza tym celuje w okno/murek - po co? Równie dobrze tt mógł podejść shorta albo być przy conect.

7:05 - zabija w underze i później wychodzi od razu wcelowany w postać. Po rzuceniu flasha kolejny peek i także wcelowany w postać.

7:40 - ciekawy unik aby nie trafił go tt z connecta, a poźniej odrazu w niego wcelowany.

8:00 - siedzi na lodówie do momentu aż wh przeskanuje mu, że wbijam od strony short. Wychodzi z lodówy za wczasu abym nie usłyszał tupnięcia.

8:25 - można było się domyśleć, ale tych domysłów jest za dużo. Mogłem iść od drugiej strony, mogłem stać przy pace, mogłem iść shorta ale on wiedział skąd wyjdę. 

8:55 - wybiega wcelowany w postać

9:10 - bez komentarza. Po zabiciu tt biegnącego w kierunku kuchni, podejrzany nie sprawdził zadnej innej pozycji. Rzucił fire do kuchni bo tam akurat wszedł 1 tt . Nie sprawdza praktycznie nic, od razu przez sciane zza ławki patrzy na kuchnie. Zabija pierwszego, który wyszedł z exit i wie, że drugi wyszedł z okna. Podszedł koło auta i odrazu wcelował się w trzeciego tt z shorta. Później tt wrócił do kuchni i nie mógł o tym wiedzieć, odpuscił i nie sprawdził gdzie może być bo wiedział o tym - akcja spalona na 100%. Wybiega z awp shorta i myślał, że złapie go idealnie - tt równie dobrze mogl wrocic na B albo być w oknie, mogl isc ct. W connect kolejny pokaz nieumiejętnego baitowania. 10lvl?

I właśnie po tych rundach poszedłem na specta co podejrzany zauważył. Do tego momentu zrobił 18:2. Do końca dema zostało sporo, jedna sądze że takie akcje są ewidentnie spalone. Co do aima nie jestem pewny - może bład serwera bądź po prostu dobry silent aim. Co do wh/esp jestem przekonany na 100%. Więcej akcji nie chce mi się rozpisywać.

Gość

To nie jest rozpiska! Proszę o rozpisanie podanego dema w ciągu 24h.

haikoo  

Decyzja do 48h

• Haha 3
Opublikowano

Rozpiska dt dema z dnia 2022.11.11 z godziny 19:36-20:07

http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1668191767-1668193650.zip

22:50 na pierwszy rzut oka nic nadzwyczajnego jednak z perspektywy całego dema to takie +/-

23:15 +b

23:30 +/-

24:40 na pierwszy rzut oka nic nadzwyczajnego jednak z perspektywy całego dema to takie +/-

25:35 +b

26:45 +b

27:00 +++++b

27:25 -b

27:40 +++++b

28:25 +++++b

28:50 +/-

Chowanie się w smoke'ach to moja ulubiona część tego kabaretu. Ban zostaje.

@ Fifat. @ Wika

EDIT: Ponadto w pierwszym poście zbanowany przyznał się do podawania info na TS, a zgodnie z regulaminem serwera:

Cytat

§4.16 Podpowiadanie innym graczom → Ban do 7 dni → Perm

Tak czy inaczej myślę, że to zwykła próba wybielenia. Zbyt dokładne mierzenie oponentów jak na podawanie info.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.