Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Slabiutko

Nick admina banującego: zapewne wlasciciel :) 

Data/Mapa: 

SteamID: STEAM_0:1:708999795  

Serwer (mod):   duscik                      

Opis sytuacji:  ' A więc tak pytanie/nakłanianie moich adminów do admina na innej sieci jest trochę nie na miejscu nie uważasz? Niestety, ale takie zachowanie jest potępiane i szkodliwe dla naszych serwerów tyle w sumie ode mnie ban zostaję. '

Pozwól, ze odniosę się do tego. Pisałeś do mnie na forum, poprosiłam o dowody tej jakże śmiesznej sytuacji, dostałam tylko screeny, ze wchodziłam na serwer. no jak na nim grałam to wchodziłam nie? Czy dziwne? 

chce dowody potwierdzające nakłanianie Twoich aminów na przejście na inna siec. 

Bez dowodów, bez świadków " WIARYGODNYCH ", bo koledzy mogą mówić co chcą  - mało istotne. 

Proszę o przedstawienie mi tych dowodów w postaci screena / rozmowy na tsie z świadkami. :)

Pozdrawiam.

Wycinek z konsoli: 

• Haha 2
Opublikowano

@ onajNNNNNNNNN wyjaśnił całą sytuację tutaj i nie musi przedstawiać dowodów. Jest to jego serwer, więc to on decyduje, kto może grać na serwerze, a kto nie. A po drugie - każdy gracz ma 48 godzin na odwołanie się od bana. 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.