Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: xdddffffdd

Nick admina banującego: N1Te (MaTs)

Data/Mapa: 11-11-26 godz. 21:06

SteamID: STEAM_1:1:636273952

Serwer (mod):   5v5 #2 Mirage                            

Opis sytuacji: Wchodzę sobie na serwerek po krótkim zw, wbijam do terrorystów i rozpoczynam konwersację z teammate'ami poczym dostaje rzekomego bana za Wallhacka od niejakiego MaTs'a który podobno spectował mnie przez 40 minut, chciałem dodać jedynie ze przez te 40 minut grałem jak totalne g*wno gdzie ledwo zrobiłem 15-20 fragów XD

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano

jako iz gralem wtedy z xdfddddf i nie tylko wtedy, jestem w stanie powiedzieć ze jest po prostu dobry, według mnie ten ban to jakieś totalne nie porozumienie, ja jakoś nie dostałem bana i nikt mnie nie specowal jak miałem 52 do 10, każdy ma swój lepszy albo gorszy dzień, według mnie ban jest niesłuszny ale jestem tu tylko by powiedzieć parę informacji.

kejmaN.  

Dostajesz jedno ostrzeżenie za spam. Temat nie dotyczy Ciebie, więc się nie wypowiadaj.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Demko między 20:07 - 20:51
http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1668193653-1668196275.zip

2:40 - powiedział ze B coś aczkolwiek słyszał spadającego smoke
2:45 - prefire, spojrzał lekko przez ścianę, gdy typ wychodził z kuchni
około 3:37 - nagłe spojrzenie na pałac akurat wtedy gdy typ był blisko peeknięcia
3:44 - wcelowanie w tetris jakby spodziewał się ze typ tam jest
24:47 - idealne wcelowanie w typa
29:30 - ciężko określić, ale wygląda to jakby spodziewał się typa na schodach, lecz "zauważył" ze typ jest jednak w oknie i chwile patrzył jg jakby spodziewał sie ze wychyli
30:16 - kill na CT po czym automatycznie celownik na typa który stał za scianą przy wejściu do jg
32:17 - pestki przy schodach jakby się spodziewał
32:33 - szybki strzał przez smoke do jg
32:35 - skan przez smoke na ct

Demko z 20:51 - 21:28
http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1668196278-1668198492.zip

4:38 - czekał, aż typ wychyli po czym dal od razu strzał
7:00 - powiedział na voice ze będzie plecy, mija chwila gdy typ jest blisko nagle peekuje rampe, zabija typa z rampy i nagle odwraca się i daje prefire typowi z ct
10'26 - 50/50, bo wiedział, ze jest wcelowany aczkolwiek idealnie prefire

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 5
  • Katowicz
Opublikowano

2:40 - słyszał to dał info. -b

2:45 - normalne wcelowanie w pozycję i nie ma tu prefire. -b

3:37 - Nie no bez takich domysłów.  -b

3:44 - To samo co wyżej. Normalnie patrzy pozycje. -b

24:47 - Normalny peek -b

30:16 - Pierwszy kill -b drugi +/- było wcześniej info jungla więc mógł się tam kogoś spodziewać.

32:17 - Spalił schody, typa wcześniej widział w tych okolicach więc peekuje na dół schodów +/-

32:33 - Na dobrych ustawieniach na dużym ekranie na pewno widać czubek głowy, ja na 800x600 widzę. -b

32:35 - To samo co wyżej. Tutaj widać nogi. -b

demko nr 2

4:38 - słyszał strzały z pałacu więc czekał. -b

7:00 - Ten ostatni strzał jakby wiedział, ale na logikę jak cały team siedzi na CT to ktoś mógł im plecy zrobić, dziwne wyczekiwanie, prefire tu nie ma +/- b

10:26 - Zanim się chowa w under widzi TT, potem ich słyszy, czysto. -b

Gracz czysty. UB.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.