Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: mini umzipumpi

Nick admina banującego: Szarik

Data/Mapa: 11.11.2020 12:20 / mirage

SteamID: 1:1:721594955

Serwer (mod):  5vs5 #2 only mirage                             

Opis sytuacji: Zaczęła się runda, właczyłem sobie spotify, gracz bansheee był na midzie, dokładnie to na zakręcie, szedłem w jego stronę i powiedział mi żebym poszedł stąd bo przeciwnik tam jest, nie poszedłem wybiegłem na mida i strzelałem sie z graczem który skrócił mida oraz z graczem który był na oknie, bansheee zginął, cofnąłem na zakręt, dwóch przeciwników mnie skróciło i ich zabiłem z glocka bo to była pistoletówka i po zakonczeniu rundy dostałem bana permamentnego za wh, mi sie wydaje że nic podejrzanego w tej rundzie nie było, również można sprawdzić demo jeszcze raz i zobaczyć czy na pewno mogłbym cheatówać.

• Lubię to! 1
Opublikowano

gracz ubiegający sie o unbana 
runda 13z30:nic podejzanego 
runda 14z30:gracz umzipumpi zdobywa zaójstwo z piwni i eleminuje gracza z gali
runda 15z30:gracz umzipumpi zdobywa zabójstwo po tym zabójstwie miałem wątpliwości 
runda 16z30:runda pistoletowa gracz zdobywa 1 normalne zabójstwo po czym zabija gracza który podchodził na paczki na midzie po cichu
po czym jego celownik jest wymiezony centalnie na głowe gracza z schodów na bombside a po chwili jego celownik przechodzi na głowe gracza 
który był juz na paczkach na midzie i eleminuje go seria strzałów z broni glock-18 
runda 16z30:gracz zotaje prenamętnie zbanowany za rozdzaj wspomagaczy do gry potocznie zawny wallhack podejrzewam ze ten gracz 
posiada na sowim komputerze w folderze \Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo posiada nie tylko gre ale równiez
wspomagacze do gry podejrzewam ze ten gracz oprócz wallhacka posiada aimlocka obecnie komenda sm_ban nie obejmuje tego rodzaju 
wspomagaczy do gry,jak twierdzi ostarzony nagrywał wszyko na obs studio, program do nagrywania obs przechwytuje wspomagacze ale jak 
program sie ustawi zeby tylko zeby przechytywał tylko gre a nie inne alpikacje włączone w tle takie np: spotify, teamspeek3 itp 
do takiej konfiguracji jest potrzebny tzw stream deck 
jest to dokładny raport z całej sytuacji która miała miejsce na serwerze katujemy.eu 5v5#2 only mirage 

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale ta rozpiska to jakaś pomyłka.  Nie dość, że nieczytelnie nabazgrane, to jeszcze mamy wypisane 4 rundy, w których w zasadzie nie wiadomo o co chodzi.
Brakuje też linku do dema: http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1668164349-1668166404.zip

Wszystkie fragi, które nie zostały powyżej rozpisane:

4:53 - normalny kill

5:18 - normalny kill

5:48 - normalny kill

7:38 - normalny kill

11:05 - normalny kill

12:07 - normalny kill

14:08 - normalny kill

14:44 - normalny kill

14:56 - przeskok celownika +b

15:59 - normalny kill

16:05 - normalny kill

Teraz to co napisałeś:

Runda 13 - rzeczywiście nic nadzwyczajnego

Runda 14 -  tak samo nic nadzwyczajnego

Runda 15 - przeskok na głowę +b, kill na Tobie (dopiero tutaj poszedłeś na spect, mimo że inny gracz komunikował Ci podejrzenie o cheaty już w rundzie nr 10).

Runda 16 - normalne 2 fragi z glocka, po których dałeś bana

W skrócie, nawet porządnie nie sprawdziłeś gracza. Dopiero po kilku komunikatach ze strony innego gracza i killu na Tobie zdecydowałeś się zejść do specta. Chwilę wcześniej mówisz "Czy ja wiem cyz on taki odpalony?" po czym schodzisz na spect i banujesz po jednej rundzie bez jakichkolwiek podstaw. Dwie akcje na całe demko to zdecydowanie za mało, żeby mówić o banie. UB. @ Fifat. @ Wika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.