Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Katowicz
Opublikowano

fd1bcc7de24e13abb80884aad442bb63.png.d9b3d6aa81d083d623e1f7170194cf83.png.2be7c41f829884d21c5451d80e1917ec.png

Witajcie Katy! Tym razem pod lupę trafił @ Horazon  nasz admin OM#1 oraz świeżo upieczony admin TS3! Znany również ze spamu lajkami.

Jesteście ciekawi co inni o Nim sądzą? Zapraszam do lektury!

1b909b94e7366c2b703c7cec4dc049f6.png.981986efcdd0a2f9bd20d675271a2d51.png.0cd6177e058d9c4918435dc7d39fd990.png

1. Co sądzisz o @ Horazon ?

W sumie to nie znam, kilka razy mieliśmy okazję rozmawiać na TSie, wydaje się być spoko.

Jak na swój wiek, jest bardzo dojrzały i da się z nim normalnie porozmawiać i wyjaśnić sporo kwestii, bez zbędnych nieporozumień/kłótni. W dodatku jeśli chcę coś osiągnąć, to dąży do tego za wszelką cenę, sam* należę do takich osób więc podziwiam w nim to.

Jeżeli chodzi o rozmowę czy dogadanie się z tym oto osobnikiem, to bez problemu, aczkolwiek gdy on się rozkręci nie da się go słuchać.

Nie znam go praktycznie wcale, więc ciężko coś powiedzieć dobrego. Na forum lekko zaczyna mnie denerwować, rozdaje wszędzie reputację, nawet z tematów z 2021/2020 roku :KEKW:, by szybciej wbić tę rangę na forum, która i tak nic nie daje. A potem ciężko się doszukać w powiadomieniach, czy nic mnie nie ominęło. Ewidentnie ma za dużo wolnego czasu, mógłby go przeznaczyć lepiej na pilnowanie serwera. :bruh:

Człowiek do pogrania i pogadania. Wydaje się być w porządku.

Wydaje się normalny bez jakiegoś ADHD.

Em Znamy się tyle co nic, chwile gadaliśmy, ale no za mało by ocenić kolegę.

Horazon jest miłym, życzliwym graczem, który zawsze potrafi i chce pomóc. Jest to osoba zabawna, śmieszna ogólnie miła w otoczeniu.

Nie znam ale wydaję się sympatyczny. 

Nie znam, kojarzę z only mirage 1, cichy i spokojny chłopak.

Horazon to bardzo miła i pomocna osoba, bezkonfliktowa. Jest bardzo lubiana na serwerze jak i na forum.

Na pewno Horazon jest pracowity, sumienny oraz zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Ma swoje humorki ale to jak każdy.

Raczej opanowana i spokojna osoba, z rangi admina OM1 wywiązuje się bardzo dobrze.

Miły sympatyczny spmaer pod starymi postami xD

Spoko ziomek, aktualnie mój najlepszy kompan do gier:ufodance:

Nie znam, ciężko powiedzieć. Wydaje się być w porządku. Za spam reakcjami nadaje się do bicia :dadsbelt:

1b909b94e7366c2b703c7cec4dc049f6.png.981986efcdd0a2f9bd20d675271a2d51.png.0cd6177e058d9c4918435dc7d39fd990.png

2. Czy spotkałbyś/aś się z @ Horazon  ?

Dlaczego nie, im więcej osób do picia, tym lepiej. XD

Jak osiągnie wiek, w którym będzie można się z nim legalnie napić to why not. :leonardo:

Na 15 min tak powyżej nie, martwiłbym się o siebie i o niego.

Najpierw wolałbym go poznać, dopiero potem bym myślał, czy chce się z nim spotkać. Obecnie nie. 

Jasne.

Czemu by nie.

Mam politykę nie spotykania się z ludźmi z neta.

Chętnie, ponieważ nie jest to osoba toxyczna myślę, że dobrze czułbym się w jego otoczeniu.

Tak średnio.

Jeśli się zakumplujemy, to czemu nie.

Myślę, że tak.

Oczywiście że tak, na jakąś setunie lub piwko albo 6 XD

Zależy, jakbym go poznała bliżej, to pewnie jakiś spontaniczny wypad by wypalił.

Na wódeczkę owszem.

Jak już będzie miał 18 lat to możemy się spotkać na piwo :KEKW:

Nie znam, więc raczej nie. Nie angażuję się już aż tak w znajomości internetowe. Tym bardziej nowe.

3. Czy uważasz, że @ Horazon  dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków?

Nie gram na serwerach CSGO, więc nie wypowiem się na ten temat.

Dobrze? Wręcz bardzo dobrze jako jeden z nielicznych nigdy nie przynosi wstydu przy rozliczeniu godzin na OM#1, w dodatku jego aktywność na forum, oraz wejście na nową rangę admina ts, nie mam mu nic do zarzucenia w tej kwestii.

Uważam, że w zupełności wywiązuje się z obowiązków dodatkowo jest ponad je.

GT ma średnie, ale gdy grałem z nim na serwerze, to dobrze go pilnował. W miarę szybkie reakcje na zgłoszenia. Oby tak dalej. :peepoHappy:

Myślę, że tak, aczkolwiek nie przesiaduję na tyle na TS3.

To czas pokaże.

Możliwe, lecz można polemizować.

Jego praca jest staranna, sumienna zawsze wywiązuje się z obowiązków, które mu nadano.

Pozdrawiam.

Zobaczymy jak będzie się sprawował jako admin TS'a ale na razie jest git. 

Na mirage gra sporo, więc raczej tak, nie śledzę jego pracy.

Tak wywiązuje się naprawdę dobrze.

Uważam że nie ma drugiej takiej osoby, która co tydzień wyrabiała by więcej niż 1000 minut. 

Zobaczymy jak się spisze na randze Admina TS3, inaczej zrobimy mu jesień średniowiecza :leonardo:

Owszem + teraz czeka go nowe wyzwanie zobaczymy jak sobie poradzi z tym :D

Jak najbardziej. Uważam, że to jeden z najlepszych adminów CS:GO na całym katujemy:ZYZZ:

Uważam, że tak. Ponadprzeciętnie. 

Pilnuj się! Bo nie wiadomo kiedy to właśnie Ty będziesz pod lupą! :pepoHmm:

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.