Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: sxabla

Nick admina banującego:Destorr

Data/Mapa:08/11/22 Mirage

SteamID:STEAM_1:1:3144607

Serwer (mod): MIRAGE#2                         

Opis sytuacji:Witam, sytuacja wygladała tak, zapytałem kolegów z drużyny czy rzucą mi awp odparli, jasne rzucimy ci po czym ktoś ją zabrał, rzekłem jebać tego który zabrał awp i wielce obrażony pan admin zapytał się mnie co powiedziłem więc grzecznie odpowiedzialem mu ze jebać tego który zabral awp no i 1daya mi dał XD

Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

edit: 

Ban się skończył lecz admin nie raczył  wypowiedzieć się  na ten temat. Posiadam zakupiona range VIP i jakby nie patrzeć ubył mi dzień tego VIPa,  zostanie on wydłużony o jeden dzień za niesluszne zbanowanie?

Narks.  

Warn za prowokację. 

• Haha 5
Opublikowano

za spam i prowokację? XD pojebało was czy to ten admin co bana dał to pisze

Asuna  

Temat nie dotyczy Ciebie, więc się nie wypowiadaj. Dodatkowo dorzucam +1 za wulgaryzmy. 

• Haha 3
Opublikowano

Witam, zaczynając
dochodziły mnie słuchy że obrażasz ludzi lecz przez większość mojego jak i twojego bytu na serwerze graliśmy po przeciwnych drużynach co uniemożliwiało mi słyszenie ciebie, lecz w końcu Autobalans albo nowa mapa spowodowała że wylądowaliśmy w jednej drużynie, mijały sobie spokojnie rundy w których cały czas nazywałeś ludzi "mentalami" (podobno to obraza ale nie znam znaczenia więc nie reagowałem) aż w końcu padło zdanie dot. całego odwołania 
" jebać tego który zabrał awp" które pośrednio zostało wymierzone we mnie gdyż to ja "zabrałem" AWP. Być może z długością bana przesadziłem lecz po tym odwołaniu dochodzę do wniosku że ban się jak najbardziej należał. Pozdrawiam

• Lubię to! 4
Opublikowano

je*anie kogos =/= obraza   jak juz to bardziej  wulgaryzm

twoim tokiem rozumowania piszac pieprzyc tego ktory zabral awp tak samo bys go zbanowal? 

imo nieodpowiednia osoba na stanowisku admina chlopak ma 15lat ma range i sie troche poczuwa

dejmano  

+1 za spam, cenzuruj przekleństwa. Wcześniej edytowałeś post, teraz też mogłeś to zrobić.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.